Solliciteren

Junior Recruiter

40 uur
Deventer
2000 - €2500
Solliciteren

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van ons team in Deventer zijn wij op zoek naar een junior recruiter. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het searchen van kandidaten, behandelen van sollicitaties en inplannen van intakes voor de senior recruiter. De kandidaten waar je je mee bezighoudt zijn met name vakmensen in de vakgebieden bouw, techniek, infra en metaal. Je komt samen te werken in een gedreven en gezellig team met 3 andere collega's. 


In jouw rol als junior recruiter word je goed begeleid door jouw ervaren collega’s. Je hebt nog geen specifieke kennis van de vakgebieden nodig. Om voor deze functie in aanmerking te komen kun jij gestructureerd/punctueel werken en ben jij een echte babbelaar. Je bent niet bang om te bellen en uit jezelf taken op te pakken. Met jouw enthousiasme en lef maak je het verschil!


Jouw toekomstige werkzaamheden

 • Searchen en telefonisch benaderen van kandidaten (via diverse vacaturebanken én onze eigen database)
 • Inplannen van intakes voor de senior recruiter
 • Beheren van sollicitaties (wij hebben veel vacatures online staan!)
 • Diverse backoffice werkzaamheden, zoals het verwerken van contracten


Een voorbeeld van jouw werkdag:

Net voor half 9 in de ochtend arriveer je op de vestiging. Eerst zet je een bak koffie. Je overlegt met de senior recruiter welke vacatures momenteel ‘top of mind’ zijn. Daarna log je in op de diverse vacaturebanken.. ‘Wow! Een timmerman én een monteur gevonden, en dát in deze schaarse markt!'. Je belt deze vakmannen direct op, om de concurrentie voor te blijven. De timmerman neemt niet op, je stuurt meteen een Whatsapp. De monteur neemt wel op en kan vanmiddag nog langskomen. Je stuurt de afspraakbevestiging en seint je collega in. Het is alweer 12 uur, wat gaat de tijd snel! Tijd voor de lunch en kun je meteen even de stad in om die boodschap bij de Kruidvat te halen. 

Om 1 uur open je alle binnengekomen sollicitaties. ‘14 reacties op onze Facebook advertentie van gisteren!’. Je belt ze allemaal en bespreekt kort de werkervaring en wensen. Er zitten zéker drie toppers tussen die je uitnodigt voor een bak koffie. 

Het is alweer half 4, de accountmanager komt enthousiast binnen: ‘we hebben een nieuwe vacature bij onze klant in Raalte!’. Jij hoort de vacature goed aan en gaat meteen zoeken in onze database. Net voor 5 uur heb je twee geschikte profielen gevonden. Je belt ze nog snel op voordat het half 6 is. Wat fijn, één kandidaat is beschikbaar en heeft interesse in de vacature. Je sluit je werkdag met een voldaan gevoel af.

Wat vragen wij?

Jij kunt gestructureerd/punctueel werken en bent in staat om telefonisch jouw enthousiasme over te brengen aan de kandidaat. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan in de telefonische verkoop en je was hier ook echt goed in! 

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en je bent voor 40 uur in de week beschikbaar. 

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de uitzendbranche. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid in het zelfsturende team. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 

 • Goed startsalaris van € 2.000,- tot € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding)
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskosten van € 0,19 per kilometer
 • 25 vakantiedagen 
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek in het centrum van Deventer, mobiele telefoon, laptop
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend team 
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien naar senior recruiter (Artiflex Academy)
 • Pensioenregeling
 • Verschillende teamuitjes (wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld afgelopen jaar met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk)
 • Heerlijke lunch op vrijdag 


Enthousiast? Stuur dan jouw cv naar a.broekhuis@artiflex.com. Wij nemen graag contact met je op. Met vragen kun je ons ook bereiken op 0570-769370. 


Solliciteren
Junior Recruiter

40 uur - Deventer

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren