Solliciteren

Copywriter bij Artiflex in Doetinchem

40 uur
Doetinchem
2200 - €2800
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een wervende vacaturetekst voor een bouwbedrijf dat met spoed een timmerman zoekt? Geen probleem! Een vacaturetekst voor dat logistieke bedrijf dat staat te springen om een teamleider? Schrijf jij ook! Een pakkende vacaturetekst voor het schildersbedrijf dat altijd op zoek is naar goede schilders? Ga jij regelen! Met jouw teksten help jij mensen op weg naar hun nieuwe baan.


Artiflex is voor deze vacature op zoek naar een copywriter in Doetinchem. Deze vacature is zeker ook geschikt voor studenten die op zoek zijn naar een bijbaan (16 tot 40 uur). Jouw werkdag wordt in ieder geval de vrijdag. In drukke periodes én in vakanties is het mogelijk om meer te werken.


De opdrachtgevers waar je voor schrijft zijn bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Je wordt de directe collega van copywriters Tara en Ilse en werkt vanuit het kantoor in Doetinchem. Hier kom je tijdens de lunchpauze en borrels ook de collega’s van Artiflex Achterhoek tegen. Er heerst een nuchtere en realistische sfeer, maar zeker ook vol ambitie en energie! Ook al werk je vanuit Doetinchem, je schrijft voor alle 16 reguliere en franchise kantoren van Artiflex.


Werken als copywriter bij Artiflex is meer dan het schrijven van vacatureteksten. Want, welke zoekwoorden gebruik je om jouw geschreven vacatures vindbaar te maken op Google, Indeed en andere vacaturebanken? Op welke plaatsnaam zet je de vacature uit en wat is de beste functietitel? 


Dit ga jij doen:

 • Schrijven van wervende vacatureteksten op basis van SEO;
 • Optimaliseren van vacatureteksten zodat ze nóg beter worden;
 • Creëren van superslimme vacatureplannen;
 • Overleggen met accountmanagers en recruiters over de openstaande vacatures;
 • Op den duur meewerken aan blogs en andere content voor Artiflex.

Wat vragen wij?

Als copywriter is het belangrijk dat jij je kunt inleven in de opdrachtgever én in de perfecte kandidaat voor de functie. De Nederlandse taal kent (cliché incoming) geen geheimen voor jou. Daarnaast ben jij op zoek naar een baan tussen de 16 en 40 uur per week of ben jij een student die op zoek is naar een bijbaan. Tot slot heb jij hbo werk- en denkniveau en kan jij zelfstandig op kantoor in Doetinchem komen.

Wat bieden wij?

 • Salaris van copywriter tussen de € 2.200 en € 2.800 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Een (parttime)baan of bijbaan (16 tot 40 uur per week, vrijdag is in ieder geval jouw werkdag en de rest is in overleg);
 • Lunchvergoeding en reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend Achterhoeks team;
 • Werkplek in een modern en huiselijk kantoor;
 • Borrels, bites en legendarische Artiflex feestjes (ArtiParty’s!).

Schrijf jij binnenkort ijzersterke vacatureteksten? Ben je enthousiast geworden over onze vacature van copywriter bij Artiflex in Doetinchem? Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com. Met vragen over de vacature kan je bellen op 06-21135940. #wijzijnartiflex

Solliciteren
Copywriter bij Artiflex in Doetinchem

40 uur - Doetinchem

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren