Solliciteren

Content Marketeer bij Artiflex

16 uur
Papendrecht
3000 - €3500
Solliciteren

Wat ga je doen?

Deze vacature is voor onze eigen organisatie, Artiflex en zijn wij per direct op zoek naar een content marketeer in Papendrecht. Als content marketeer kom jij ons marketing & tech-team ondersteunen. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat op flexibele basis. Dit kan zijn in de vorm van ZZP, freelance of een flexibel contract. Artiflex is een recruitmentspecialist en loopt voorop met data driven recruitment. Het servicekantoor bevindt zich in Papendrecht. Dit zal dan ook jouw standplaats zijn. Als content marketeer word je verantwoordelijk voor onze contentkalenders. Enerzijds voor opdrachtgevers, anderzijds voor kandidaten. Voor de opdrachtgevers willen we waardevolle, inhoudelijke content produceren. Voor de kandidaten willen we vooral vindbare content.


Om je een idee te geven van hoe de functie eruit ziet, hierbij een greep uit de werkzaamheden:

 • Schrijven van blogs, whitepapers en downloads gericht op opdrachtgevers e/o kandidaten;
 • Interviews afnemen met collega's, opdrachtgevers en kandidaten die jou gaan voorzien van informatie voor het maken van content;
 • Aandragen van ideeën voor onze social media (Facebook, Instagram, LinkedIn);
 • Aandragen van ideeën voor onze mailings gericht op opdrachtgevers e/o kandidaten.

Tijdens je werkzaamheden zal je nauw samenwerken met onze externe marketing club. Zij beheren onze website en staan ons bij in alle marketingactiviteiten. We hebben nu wat meer behoefte aan hun hulp, maar hopen dat we dat met jouw komst wat minder nodig hebben. Uiteraard werk je ook samen met het marketing & tech-team.


Graag stellen we je ons team alvast voor dat bestaat uit 4 mannen. Andy is 25 jaar, afgestudeerd marketeer en houdt zich bezig met campagnes opzetten en optimaliseren, SEO, visuele content maken en nieuwe marketingactiviteiten opzetten. Andy doet dit samen met Fabio. Fabio is 21 jaar en zit in de laatste fase van zijn opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Hij werkt inmiddels alweer twee jaar bij Artiflex. Andy en Fabio worden ondersteund door Djimon. Hij studeert Sportmarketing en management en loopt momenteel stage bij het team. Zij worden alle drie in het gareel gehouden door Colin, de projectleider. Hij zorgt dat de juiste projecten uitgevoerd worden en laat het team doen waar ze goed in zijn. Al met al een gezellig team!

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting content marketing of communicatie;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met SEO;
 • Bekend met diverse Google tools (analytics, search console, trends).

Jij bent daarnaast creatief, hebt verfrissende ideeën, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en vindt het leuk om in een jong team te werken. Gezien de standplaats heeft het onze voorkeur dat je woonachtig bent in regio Papendrecht.

Wat bieden wij?

 • Contractvorm ZZP, freelance of flexibel contract;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend team;
 • Vrijheid en flexibiliteit in je werktijden- en dagen;
 • Mogelijkheid om je eigen creativiteit tot uiting te laten komen;
 • Persoonlijke inbreng en ideeën worden gewaardeerd en serieus genomen;
 • Verschillende teamuitjes, wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld (voor Covid-19) met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk.

Enthousiast geworden? Leuk! Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com. Tevens kun je inhoudelijke vragen over de vacature aan Sil richten. Je kunt hem hiervoor ook bereiken op 06 - 211 359 40.


#wijzijnartiflex.

Solliciteren
Content Marketeer bij Artiflex

16 uur - Papendrecht

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren