Solliciteren

Consultant bij Artiflex Eindhoven

40 uur
Eindhoven
2300 - €3300
Solliciteren

Wat ga je doen?

Artiflex zoekt een consultant voor deze vacature op ons nieuwe kantoor in Eindhoven! Jij werft nieuwe vakkrachten voor de openstaande vacatures bij onze partners. De kandidaten waar jij je op richt zijn met name mensen in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Het nabellen van sollicitaties, het voeren van een sollicitatiegesprekken en het checken van referenties.


Jij bent de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever. Je verdiept je in de beschikbare kandidaten, selecteert passende opdrachtgevers in Tigris (ons CRM-systeem) en daarbuiten, benadert telefonisch en per mail bedrijven én gaat fysiek langs bij de door jou geselecteerde prospects. Omdat je gaat werken op een nieuwe vestiging ga je dit samen met Bibi vanaf 0 opbouwen.


Voldoende uitdaging om eigen klanten binnen te halen en een markt op te bouwen. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen op het gebied van recruitment, accountmanagement en sales!

Wat vragen wij?

Qua karakter ben je gestructureerd, sociaal, commercieel en administratief sterk. Je hebt relevante werkervaring in recruitment of in de uitzendbranche, bijvoorbeeld als consultant, recruiter, accountmanager of intercedent. Tot slot heb jij hbo werk- en denkniveau, een rijbewijs B en ben je 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Salaris van consultant tussen de € 2.300 en € 3.300 bruto per maand, op basis van 40 uur en afhankelijk van jouw kennis en ervaring in recruitment of de uitzendbranche;
  • Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je persoonlijke doelstelling;
  • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, lunchvergoeding en pensioenregeling;
  • Een moderne werkplek, mobiele telefoon en laptop;
  • Veel vrijheid, ruimte en verantwoordelijkheid en doorgroeien richting teamlead;
  • Legendarische Artiflex feestjes in binnen- en buitenland, wij vieren successen samen!

Enthousiast geworden over de vacature van consultant bij Artiflex Eindhoven? Solliciteren kan per mail: b.vangriensven@artiflex.com. Met vragen over de vacature kan je Bibi ook bellen op 0615429388.

Solliciteren
Consultant bij Artiflex Eindhoven

40 uur - Eindhoven

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren