Solliciteren

Accountmanager bij Artiflex Midden-Brabant

40 uur
Oosterhout
2500 - €3000
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een accountmanager voor onze vacature bij Artiflex Midden-Brabant in Oosterhout. Heb jij relevante werkervaring en/of opleidingen behaald richting accountmanagement? Heb jij ervaring in de commerciële sector of sales en bouw jij makkelijk een netwerk óf heb jij al een goed netwerk? Dan is deze vacature van accountmanager wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team in Oosterhout zijn wij op zoek naar een accountmanager (medior/senior). Als enthousiaste accountmanager ga jij aan de slag met het uitbreiden van het marktaandeel voor Artiflex Midden-Brabant. Samen met het team, bouw jij verder aan een goed draaiende vestiging.


Artiflex is geen klassiek uitzendbureau maar een recruitmentspecialist en loopt voorop met data driven recruitment. Als jij onze nieuwe collega accountmanager wordt en dus deze vacature vervult, dan werk je voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de flexmarkt. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!


Wat kan je verwachten en wat ga je doen?

Als accountmanager weet je als geen ander hoe je de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex bindt en bouw je daarmee ijzersterke klantrelaties op. Wij doen dit formeel en informeel! Zoals eerder genoemd zorg JIJ voor het uitbreiden van het marktaandeel. Maar daar blijft het niet bij. Door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met je collega recruiter die de juiste werkzoekenden selecteert en bij jou aandraagt. Jullie zijn samen een geoliede machine en halen energie uit successen!

Wat vragen wij?

Je kunt gestructureerd en punctueel werken, bent enthousiast en hebt ervaring als accountmanager (bij voorkeur maar zeker niet verplicht) in de uitzend/recruitmentbranche als accountmanager, consultant of intercedent. Verder beschik je over een rijbewijs B, HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je gezellig, klantgericht en snap je dat je naast overtuigingskracht een gunfactor nodig hebt van zowel de werkzoekende als je toekomstige opdrachtgever (onze en jouw partners). Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben je uiteraard in staat te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vind je het leuk om nieuwe tools eigen te maken, hier kritisch op te zijn en te gebruiken.

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid in het zelfsturende team. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris van € 2.500,- tot € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een leaseauto is bespreekbaar;
 • Lunchvergoeding;
 • Reiskosten van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien (Artiflex Academy);
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Verschillende teamuitjes, wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld (vóór Covid-19) met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk;

Enthousiast geworden? Leuk! Solliciteren kan bij Jeroen Nagel per mail: corporaterecruiter@artiflex.com. Tevens kun je inhoudelijke vragen over de vacature aan Jeroen richten. Je kunt hem hiervoor bereiken op 06 15573416

Solliciteren
Accountmanager bij Artiflex Midden-Brabant

40 uur - Oosterhout

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren