Solliciteren

Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout

40 uur
Oosterhout
2600 - €3300
Solliciteren

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een accountmanager voor deze vacature bij Artiflex in Oosterhout. Kom jij ons team versterken met jouw talent en ervaring in de sales of commerciële sector? Bouw jij makkelijk een netwerk óf heb jij al een interessant netwerk? Dan is deze vacature van accountmanager zeker iets voor jou!


Als accountmanager ben jij de schakel tussen de kandidaat en de opdrachtgever. In samenwerking met de recruiter ga je op zoek naar de perfecte match om zo samen tot een succes te komen. Je verdiept je in de beschikbare kandidaten, selecteert passende opdrachtgevers in Tigris (ons CRM-systeem) en daarbuiten, benadert telefonisch en per mail bedrijven én gaat fysiek langs bij de door jou geselecteerde prospects.


De sectoren waar jij je op richt zijn met name bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Tijdens de inwerkperiode leer jij onze partners, de markt, de branches waarin we werken en Tigris goed kennen.


Als je voor ons kiest, dan werk je voor een stabiele en groeiende recruitmentspecialist. Artiflex in Oosterhout is één van de 14 kantoren door heel Nederland. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen op het gebied van sales en accountmanagement.

Wat vragen wij?

Qua karakter ben jij gestructureerd, punctueel, sociaal, commercieel en administratief sterk. Je hebt relevante werkervaring in de sales of op accountmanagement en bij voorkeur in de uitzend- of recruitmentbranche. Daarnaast ben je gedreven om nieuwe tools je eigen te maken en durf jij hier kritisch op te zijn. Tot slot heb jij hbo werk- en denkniveau, een rijbewijs B en ben je 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Salaris van accountmanager tussen de € 2.600 en € 3.300 bruto per maand, op basis van 40 uur en afhankelijk van jouw kennis en ervaring in sales en accountmanagement;
  • Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je persoonlijke doelstelling;
  • Een leaseauto is bespreekbaar;
  • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, lunchvergoeding en pensioenregeling;
  • Een moderne werkplek, mobiele telefoon en laptop;
  • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend Brabants team;
  • Legendarische Artiflex feestjes in binnen- en buitenland, wij vieren successen samen!

Enthousiast geworden over de vacature van accountmanager bij Artiflex in Oosterhout? Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com. Met vragen over de vacature kan je bellen naar 0621135940.

 

#wijzijnartiflex


Solliciteren
Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout

40 uur - Oosterhout

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren