Solliciteren

Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout

40 uur
Oosterhout
2600 - €3300
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een accountmanager voor onze vacature bij Artiflex in Oosterhout. Heb jij relevante werkervaring en/of opleidingen behaald richting accountmanagement? Heb jij ervaring in de commerciële sector of sales en bouw jij makkelijk een netwerk óf heb jij al een goed netwerk? Dan is deze vacature van accountmanager wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team in Oosterhout zijn wij op zoek naar een accountmanager. Als enthousiaste accountmanager ga jij aan de slag met het uitbreiden van het marktaandeel voor Artiflex Midden-Brabant. Samen met het team, bouw jij verder aan een goed draaiende vestiging.


Je zal tijdens je inwerkperiode goed begeleid worden door ervaren collega’s om onze partners en de markt te leren kennen én hebben wij het inwerktraject al klaar liggen! Je hebt nog geen specifieke kennis van de vakgebieden nodig maar als je dat wel hebt dan is dat zeker een voordeel! Onze sectoren waar je je op richt zijn met name bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek.


Wie is Artiflex?

 • Naam: Artiflex B.V. 
 • Leeftijd: 17 jaar ervaring in de uitzend- en recruitmentbranche;
 • Karaktereigenschappen: optimistisch & verantwoordelijk, slim & sociaal (en een soms een tikkeltje rebels);
 • Werkervaring: uitzenden, werving & selectie en recruitment met een focus op 'vakmensen' voor MKB Nederland; 
 • Interesses: recruitment technologie, soft & hard skills & mensen naar de juiste (werk)plek coachen; 
 • Woonplaats: Artiflex voelt zich thuis door heel Nederland, uiteraard ga jij werken voor ons kantoor Artiflex Oosterhout.

Artiflex is elke dag bezig met het slimmer maken van recruitment en matching-processen. Dit doen we door middel van de ontwikkeling én inzet van data en algoritmes. Op deze manier vinden we onze kandidaten, bouwen we aan een waardevolle database en kunnen we voor onze opdrachtgevers het recruitmentproces volledig ontzorgen. 

Wat vragen wij?

Je kunt gestructureerd en punctueel werken, bent enthousiast en hebt relevante werkervaring in de commerciële sector of sales (bij voorkeur maar zeker niet verplicht) in de uitzend- en/of recruitmentbranche. Verder beschik je over een rijbewijs B, HBO werk- en denkniveau en ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je gezellig, representatief, klantgericht en snap je dat je naast overtuigingskracht een gunfactor nodig hebt. Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben je uiteraard in staat te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vind je het leuk om nieuwe tools eigen te maken, hier kritisch op te zijn en te gebruiken.

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en krijg je alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris tussen de € 2.600,- tot € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je persoonlijke doelstelling;
 • Per kwartaal de mogelijkheid om met je team een incentive te winnen;
 • Lunchvergoeding;
 • Een leaseauto is bespreekbaar;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend Brabants team;
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Legendarische Artiflex feestjes in binnen- en buitenland, wij vieren successen samen!

Enthousiast geworden over onze vacature van accountmanager bij Artiflex Oosterhout? Leuk! Solliciteren kan bij Sil Jansen per mail: corporaterecruiter@artiflex.com

Tevens kun je inhoudelijke vragen over de vacature aan Sil richten. Je kunt hem hiervoor bereiken op 0621135940.


#wijzijnartiflex

Solliciteren
Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout

40 uur - Oosterhout

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren