Solliciteren

Accountmanager bij Artiflex Gorinchem

40 uur
Gorinchem
2600 - €3300
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een accountmanager voor onze vacature bij Artiflex Gorinchem. Ter uitbreiding van ons team in Gorinchem zijn wij op zoek naar een accountmanager. Als enthousiaste accountmanager ga jij aan de slag met het uitbreiden van het marktaandeel voor Artiflex Gorinchem. Heb jij relevante werkervaring en/of opleidingen behaald richting accountmanagement? Heb jij ervaring in de commerciële sector of sales én bouw jij makkelijk een netwerk óf heb jij al een goed netwerk? Dan is deze vacature van accountmanager wellicht iets voor jou!


Wie is Artiflex?

 • Naam: Artiflex B.V. 
 • Leeftijd: 17 jaar ervaring in de uitzend- en recruitmentbranche;
 • Karaktereigenschappen: optimistisch & verantwoordelijk, slim & sociaal (en een soms een tikkeltje rebels);
 • Werkervaring: uitzenden, werving & selectie en recruitment met een focus op 'vakmensen' voor MKB Nederland; 
 • Interesses: recruitment technologie, soft & hard skills & mensen naar de juiste (werk)plek coachen; 
 • Woonplaats: Artiflex voelt zich thuis door heel Nederland, uiteraard ga jij werken voor ons kantoor in Gorinchem.

Artiflex is elke dag bezig met het slimmer maken van recruitment en matching-processen. Dit doen we door middel van de ontwikkeling én inzet van data en algoritmes. Op deze manier vinden we onze kandidaten, bouwen we aan een waardevolle database en kunnen we voor onze opdrachtgevers het recruitmentproces volledig ontzorgen. 


Wat kan je verwachten en wat ga je doen?

Als accountmanager weet je als geen ander hoe je de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex bindt en bouw je daarmee ijzersterke klantrelaties op. Wij doen dit formeel en informeel! Zoals eerder genoemd zorg JIJ voor het uitbreiden van het marktaandeel. Maar daar blijft het niet bij. Door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met je collega recruiter die de juiste werkzoekenden selecteert en bij jou aandraagt. Jullie zijn samen een geoliede machine en halen energie uit successen.


Je zal tijdens je inwerkperiode goed begeleid worden door ervaren collega’s om onze partners en de markt te leren kennen én hebben wij het inwerktraject al klaar liggen! Je hebt nog geen specifieke kennis van de vakgebieden nodig maar als je dat wel hebt dan is dat zeker een voordeel! Onze sectoren waar je je op richt zijn met name bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek.

Wat vragen wij?

Je kunt gestructureerd en punctueel werken, bent enthousiast en hebt werkervaring en/of een opleiding behaald in de commerciële sector of sales. Verder beschik je over een rijbewijs B, HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je gezellig, klantgericht en snap je dat je naast overtuigingskracht een gunfactor nodig hebt van zowel de werkzoekende als je toekomstige opdrachtgever (onze en jouw partners). Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben je uiteraard in staat te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vind je het leuk om nieuwe tools eigen te maken, hier kritisch op te zijn en te gebruiken.

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en krijg je alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris van € 2.600,- tot € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Lunchvergoeding;
 • Reiskosten van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard Artiflex uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien naar senior accountmanager;
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Legendarische Artiflex feestjes in binnen- en buitenland, wij vieren successen samen!

Lijkt jou dit wat? Solliciteren kan bij Lindey Vos. Zij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij l.vos@artiflex.com en telefonisch kun je ook je vragen stellen aan Lindey op 0612432696.


#wijzijnartiflex

Solliciteren
Accountmanager bij Artiflex Gorinchem

40 uur - Gorinchem

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren