Solliciteren

Accountmanager bij Artiflex Achterhoek - Medior/Senior

40 uur
Doetinchem
2600 - €3000
Solliciteren

Wat ga je doen?

Een accountmanager (medior/senior) voor onze vacature bij Artiflex Achterhoek in Doetinchem. Heb jij relevante werkervaring en/of opleidingen behaald richting accountmanagement? Heb jij ervaring in de commerciele sector of sales en bouw jij makkelijk een netwerk óf heb jij al een goed netwerk? Dan is deze vacature van accountmanager wellicht iets voor jou!


Ter uitbreiding van ons team in Doetinchem zijn wij op zoek naar een accountmanager (medior/senior). Als enthousiaste accountmanager ga jij aan de slag met het uitbreiden van het marktaandeel voor Artiflex Achterhoek. Samen met het team van een senior accountmanager, stagiaire accountmanager en twee recruiters, bouw jij verder aan een goed draaiende vestiging.


Artiflex is geen klassiek uitzendbureau maar een recruitmentspecialist en loopt voorop met data driven recruitment. Als jij onze nieuwe collega accountmanager wordt en dus deze vacature vervult, dan werk je voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de flexmarkt. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!


Wat kan je verwachten en wat ga je doen?

Als accountmanager weet je als geen ander hoe je de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex bindt en bouw je daarmee ijzersterke klantrelaties op. Wij doen dit formeel en informeel! Zoals eerder genoemd zorg JIJ voor het uitbreiden van het marktaandeel. Maar daar blijft het niet bij. Door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met je collega recruiter die de juiste werkzoekenden selecteert en bij jou aandraagt. Jullie zijn samen een geoliede machine en halen energie uit successen!


Wat vragen wij?

Je kunt gestructureerd en punctueel werken, bent enthousiast en hebt ervaring als accountmanager (bij voorkeur maar zeker niet verplicht) in de uitzend/recruitmentbranche als accountmanager, consultant of intercedent. Verder beschik je over een rijbewijs B, HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je gezellig, klantgericht en snap je dat je naast overtuigingskracht een gunfactor nodig hebt van zowel de werkzoekende als je toekomstige opdrachtgever (onze en jouw partners). Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben je uiteraard in staat te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vind je het leuk om nieuwe tools eigen te maken, hier kritisch op te zijn en te gebruiken.

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is als recruitmentspecialist. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid in het zelfsturende team. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. 


Daarnaast bieden we je ook:

 • Goed startsalaris van € 2.600,- tot € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een lease auto is bespreekbaar;
 • Lunchvergoeding;
 • Reiskosten van € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaard uitrusting: moderne werkplek, mobiele telefoon, laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig en hardwerkend Achterhoeks team;
 • Gedegen intern opleidingstraject om door te groeien (Artiflex Academy);
 • Pensioenregeling;
 • Werkplek in een modern, ruim en huiselijk kantoor;
 • Verschillende teamuitjes, wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld (voor Covid-19) met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk;

Ben jij de accountmanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteren kan bij Sil Jansen. Hij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij s.jansen@artiflex.com en telefonisch kun je ook je vragen stellen aan Sil op 06-21135940 / 0314 -784000.


#wijzijnartiflex


Solliciteren
Accountmanager bij Artiflex Achterhoek - Medior/Senior

40 uur - Doetinchem

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren