Solliciteren
Terug naar overzicht
Willeke van Middelkoop HR

Neem contact met ons op via de contactpagina.

Junior accountmanager

40 uur
Harderwijk
2000 - €2400
Solliciteren

Wat ga je doen?

Jouw job:

In de rol van junior accountmanager ben je als specialist verantwoordelijk voor het veroveren en behouden van het marktaandeel voor Artiflex Harderwijk. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Zo worden klanten ambassadeurs van Artiflex. Ook heb je kennis van je vakgebied en houd je deze up-to-date. 


Jouw toekomstige werkzaamheden als junior accountmanager:

  • Het proactief benaderen van nieuwe klanten. Dit doe je middels bezoekafspraken en telefonische acquisitie;
  • Je bouwt aan een onbreekbare relatie met jouw klanten en kent hun behoeften;
  • Het up-to-date houden van je (commerciële) kennis en netwerk binnen onze focusbranches.
  • Je draagt bij aan een optimale samenwerking met de recruiters om zo de gestelde doelen van de vestiging te bereiken.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde commerciële mbo-4 of hbo-opleiding en/of minimaal één jaar werkervaring als accountmanager in de uitzendbranche. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je 40 uur per week beschikbaar. Prestatie, klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn facetten die door jouw commerciële aderen stromen. En dan misschien wel de belangrijkste eis: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. Je gaat werken voor de vestiging in Harderwijk.

Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon van de zaak, een aantrekkelijke bonusregeling, een pensioenregeling, een persoonlijk opleiding & -ontwikkelingsplan, de daarbij behorende carrièrekansen. ​


Ben jij alles wat hierboven staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Niels Nentjes. Hij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij n.nentjes@artiflex.com. Telefonisch kun je je vragen stellen aan Niels op 06-15308607.

Solliciteren
Junior accountmanager

40 uur - Harderwijk

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren