Solliciteren

Accountmanager

40 uur
Den Bosch
2000 - €3000
Solliciteren

Wat ga je doen?

Wij zoeken een accountmanager voor onze vestiging in de watertoren in Den Bosch. Je bindt de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex en bouwt daarbij ijzersterke klantrelaties op. Maar daar blijft het niet bij; door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, maar werk je nauw samen met het team. Om je netwerk verder uit te breiden, bezoek je beurzen en vakdagen en maak je van de gelegenheid gebruik om ons marktaandeel te vergroten. Tot slot vind je tussen alle agendapunten door ook nog eens de tijd om jouw goede ideeën met ons te delen. 


Jouw job:

In de rol van accountmanager ben je als specialist verantwoordelijk voor het veroveren en behouden van het marktaandeel voor Artiflex Den Bosch. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Zo worden klanten ambassadeurs van Artiflex. Ook heb je kennis van je vakgebied en houd je deze up to date.


Jouw toekomstige werkzaamheden:

  • Het proactief benaderen van nieuwe klanten. Dit doe je middels bezoekafspraken en telefonische acquisitie;
  • Je bouwt aan een onbreekbare relatie met jouw klanten en kent hun behoeften;
  • Het up-to-date houden van je (commerciële)kennis en netwerk binnen onze focus branches. Dit doe je door middel van het bezoeken van beurzen, vakdagen en netwerk-aangelegenheden;
  • Je draagt bij aan een optimale samenwerking met de recruiters om zo de gestelde doelen van de vestiging te bereiken.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal één jaar werkervaring als accountmanager en/of ervaring in de uitzendbranche. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs, beschik je over MBO werk- en denkniveau en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Prestatie, klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn facetten die door jouw commerciële aderen stromen. En dan misschien wel de belangrijkste eis: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen.


  • Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen;
  • Afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde, bieden wij je een bruto maandsalaris tussen € 2000,- en € 3000,- (op basis van 40 uur);
  • Aantrekkelijke bonusregeling;
  • Pensioenregeling;
  • Persoonlijk opleidings- & ontwikkelingsplan met de daarbij behorende carrièrekansen;
  • Reiskosten.


Ben jij alles wat hierboven staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Lindey Vos. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij l.vos@artiflex.com. Telefonisch kun je je vragen stellen aan Lindey op 06-12432696.

Solliciteren
Accountmanager

40 uur - Den Bosch

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren