Solliciteren

Accountmanager

40 uur
Bodegraven
2600 - €3500
Solliciteren

Wat ga je doen?

Voor onze vacature voor onze vestiging in Bodegraven zijn we op zoek naar accountmanager. Ben jij een intercedent, recruiter of accountmanager geweest? Heb jij ervaring in flexbranche of ben jij gewoon de persoon die wij zoeken? Lees dan verder en Sil hoort graag jouw motivatie!


Jouw job:

Samen met je collega draag jij de vestiging Bodegraven en weet deze uit te bouwen tot een goeddraaiende vestiging. Jij zal je dan ook focussen op accounts, maar vindt recruitment ook leuk. Wij zijn tenslotte een recruitment specialist en samen boek je succesen!


In de rol van accountmanager ben je als specialist verantwoordelijk voor het veroveren van het marktaandeel voor Artiflex Bodegraven. Je weet als geen ander hoe je de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex bindt en bouwt daarmee ijzersterke klantrelaties op. Maar daar blijft het niet bij. Door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met een recruiter die de juiste werkzoekenden selecteert en bij jou aandraagt. Jullie zijn samen een geoliede machine en halen energie uit successen!


Jouw toekomstige werkzaamheden als accountmanager:

 • Het proactief benaderen van potentieel nieuwe klanten. Dit doe je middels bezoekafspraken en telefonische acquisitie;
 • Je bouwt aan een onbreekbare relatie met jouw klanten en kent hun behoeften;
 • Je neemt de verantwoording voor een optimale samenwerking met de recruiter om zo de gestelde doelen van de vestiging te bereiken;
 • Het up-to-date houden van je (commerciële) kennis en netwerk binnen onze focusbranches.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde en relevante mbo-4 of hbo-opleiding en/of enkele jaren werkervaring als accountmanager/intercedent in de uitzendbranche. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je 40 uur per week beschikbaar. Selfmade, klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn facetten die door jouw commerciële aderen stromen. En dan misschien nog wel het belangrijkste: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen.  


Daarnaast wordt het volgende geboden:

 • Een goed salaris, gebaseerd op jouw persoonlijke ervaring en kennis(op basis van 40 uur). Hierover gaan wij met jou in gesprek;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een auto van de zaak behoort, naast het hebben van een smartphone en laptop, tot de mogelijkheden;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Pensioenregeling;
 • Persoonlijk opleidings- & ontwikkelingsplan met de daarbij behorende carrièrekansen;
 • Wekelijkse lunchvergoeding;
 • Verschillende teamuitjes (wij vieren successen en zijn bijvoorbeeld afgelopen jaar met z’n allen gaan wintersporten in Oostenrijk). 


Ben jij alles wat in deze vacature staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Sil Jansen. Hij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij s.jansen@artiflex.com. Telefonisch kun je je vragen stellen aan Bibi op 06-21135940.

Solliciteren
Accountmanager

40 uur - Bodegraven

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren