Solliciteren

Accountmanager

40 uur
Papendrecht
2600 - €3500
Solliciteren

Wat ga je doen?

Voor deze vacature zijn wij voor ons regiokantoor in Papendrecht op zoek naar een enthousiaste senior accountmanager. Artiflex is een uitzendbureau en loopt voorop met data driven recruitment. Samen met onze recruiter Amy bouw jij deze vestiging verder uit. 


Jouw job:

In de rol van senior accountmanager ben je als specialist verantwoordelijk voor het uitbreiden van het marktaandeel van het gebied Drechtsteden. Je weet als geen ander hoe je de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex bindt en bouwt daarmee ijzersterke klantrelaties op. Maar daar blijft het niet bij. Door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met een recruiter die de juiste werkzoekenden selecteert en bij jou aandraagt. Jullie zijn samen een geoliede machine en halen energie uit successen! 


Jouw toekomstige werkzaamheden als accountmanager:

 • Het proactief benaderen van potentieel nieuwe klanten. Dit doe je middels bezoekafspraken en telefonische acquisitie;
 • Je bouwt aan een sterke relatie met jouw klanten en kent hun behoeften;
 • Je neemt de verantwoording voor een optimale samenwerking met de recruiter om zo de gestelde doelen van de vestiging te bereiken;
 • Het up-to-date houden van je (commerciële) kennis en netwerk binnen onze focus branches.

Wat vragen wij?

Voor deze vacature beschik je over hbo werk- en denkniveau en je hebt meerdere jaren aantoonbare werkervaring in de uitzendbranche en/of als accountmanager. Daarnaast beschik je over een warm (regionaal) netwerk. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je 40 uur per week beschikbaar. Prestatie, klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn facetten die door jouw commerciële aderen stromen. En dan misschien nog wel het belangrijkste: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen.


Daarnaast word jou als accountmanager het volgende geboden:

 • Een goed salaris, gebaseerd op jouw persoonlijke ervaring en kennis (op basis van 40 uur);
 • 25 vakantiedagen;
 • Een auto van de zaak behoort, naast een smartphone en laptop, tot de mogelijkheden;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Pensioenregeling;
 • Persoonlijk opleidings- & ontwikkelingsplan met de daarbij behorende carrièrekansen;
 • Wekelijkse lunchvergoeding;
 • Verschillende teamuitjes.

Ben jij alles wat in deze vacature staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Jeroen van Wijk. Hij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen over de vacature kun je per e-mail terecht via j.vanwijk@artiflex.com.

Solliciteren
Accountmanager

40 uur - Papendrecht

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren