Solliciteren

Accountmanager

40 uur
Harderwijk
2000 - €2600
Solliciteren

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Harderwijk zijn wij op zoek naar een accountmanager. Je bindt de door jou geselecteerde prospects aan Artiflex en bouwt daarbij ijzersterke klantrelaties op. Maar daar blijft het niet bij; door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klanten echte ambassadeurs van Artiflex. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, maar werk je nauw samen met het team. Om je netwerk verder uit te breiden, bezoek je beurzen en vakdagen en maak je van de gelegenheid gebruik om ons marktaandeel te vergroten. Tot slot vind je tussen alle agendapunten door ook nog eens de tijd om jouw goede ideeën met ons te delen. 

Jouw job

In de rol van accountmanager ben je als specialist verantwoordelijk voor het veroveren en behouden van het marktaandeel voor Artiflex Harderwijk. De klant ben je iedere keer net een stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossend vermogen. Zo worden klanten ambassadeurs van Artiflex. Ook heb je kennis van je vakgebied en houd je deze up to date.

Jouw toekomstige werkzaamheden

  • Het proactief benaderen van nieuwe klanten. Dit doe je middels bezoekafspraken en telefonische acquisitie.
  • Je bouwt aan een onbreekbare relatie met jouw klanten en kent hun behoeften.
  • Het up-to-date houden van je (commerciële) kennis en netwerk binnen onze focusbranches. Dit doe je door middel van het bezoeken van beurzen, vakdagen en netwerk-aangelegenheden.
  • Je draagt bij aan een optimale samenwerking met de recruiters om zo de gestelde doelen van de vestiging te bereiken.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal één jaar werkervaring als accountmanager of ervaring in de uitzendbranche. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs, beschik je over HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar. Prestatie, klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn facetten die door jouw commerciële aderen stromen. En dan misschien wel de belangrijkste eis: je hebt het in je om een ambassadeur van Artiflex te zijn!

Wat bieden wij?

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele, gezond groeiende speler in de flexmarkt. We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen. Je gaat werken voor de vestiging in Harderwijk.

Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon van de zaak, een aantrekkelijke bonusregeling, een pensioenregeling, een persoonlijk opleiding & -ontwikkelingsplan, de daarbij behorende carrièrekansen. ​

Ben jij alles wat hierboven staat en meer? Wacht dan niet en reageer vandaag nog! Solliciteren kan bij Willeke van Middelkoop. Zij neemt de verdere stappen in het sollicitatieproces graag met je door. Voor vragen kun je per e-mail terecht bij hr@artiflex.com. Telefonisch kun je je vragen stellen aan Niels Nentjes op 06-15308607.

Solliciteren
Accountmanager

40 uur - Harderwijk

Zodra je solliciteert gaan wij er voor zorg dragen dat je zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met jou op te nemen. 

Ik wil solliciteren