Kantoor Artiflex Eindhoven

Werken bij Artiflex

Geen passende vacature gevonden?

Stuur jouw open sollicitatie naar corporaterecruiter@artiflex.com en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Vragen over werken bij Artiflex?

Onze corporate recruiter geeft graag antwoord op jouw vragen. 

Opleidingsniveau
Uren
Afstand
Consultant bij Artiflex Eindhoven
Eindhoven
40 uur
MBO
€2300 - €3300
Artiflex is op zoek naar een consultant voor deze vacature op ons nieuwe kantoor in Eindhoven! Jij werft nieuwe vakkrachten voor de openstaande vacatures bij onze partners. De kandidaten waar jij je op richt zijn met name mensen in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Het nabellen van sollicitaties, het voeren van een sollicitatiegesprekken en het checken van referenties, dit is nog maar een klein onderdeel van jouw to-do lijst!
Recruiter bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Voor onze vacature bij onze vestiging Artiflex Drechtsteden in Papendrecht zoeken wij jou! Jij hebt ervaring in HR en/of recruitment en zoekt een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Solliciteer dan nu!
Recruiter bij Artiflex
Breda
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Vacatures voor recruiters zie je tegenwoordig dagelijks voorbij komen. Echter, niet bij Artiflex in regio Breda. Wij zijn nét even anders en hebben een eigen wil. Heb jij ervaring in HR en/of recruitment en zoek je een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Snel solliciteren op onze vacature
Backoffice medewerker
Gorinchem
32 uur
HBO
€2500 - €3000
Ben jij een echte kampioen op administratief vlak? Ben jij gek op cijfers en ben je de rust zelve in hectische situaties? Sluit je dan snel aan bij ons gezellige team in Gorinchem als backoffice medewerker!
Accountmanager bij Artiflex Gorinchem
Gorinchem
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Voor onze vestiging Artiflex Gorinchem zoeken wij jou! Jouw hart gaat sneller kloppen van sales en commercie. Daarnaast ben jij een relatiegerichte accountmanager die op zoek is naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid! Interesse? Solliciteer dan snel op onze vacature bij Artiflex in Gorinchem.
Recruiter bij Artiflex Harderwijk - Junior
Harderwijk
40 uur
MBO niveau 4
€2100 - €2600
Voor onze vacature bij onze vestiging Artiflex Harderwijk zoeken wij jou! Jij wil een carrière in recruitment en zoekt een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid!
Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Gaat jouw hart sneller kloppen van sales en commercie? Ben jij een relatiegerichte accountmanager en ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vacature en vestiging Artiflex in Oosterhout!
Recruiter bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Vacatures voor recruiters zie je tegenwoordig dagelijks voorbij komen. Echter, niet bij Artiflex in Oosterhout. Wij zijn nét even anders en hebben een eigen wil. Heb jij ervaring in HR en/of recruitment en zoek je een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Snel solliciteren!

Wat maakt Artiflex jouw ideale werkgever?

Artiflex is geen klassiek uitzendbureau, maar een recruitmentspecialist dat voorop loopt met data driven recruitment. Werken voor Artiflex betekent werken voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de wereld van recruitment. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!

Ben jij proactief en doe je de belangrijke dingen eerst? Kom dan bij team Artiflex. Uiteraard is het hard werken, maar daarnaast is er ruimte voor persoonlijke groei en vieren we onze successen samen. We zijn een platte organisatie waarin je vrij kunt bewegen en mag werken aan een carrière die groei faciliteert voor zowel Artiflex als jouzelf. 

Over ons