Kantoor Artiflex Eindhoven

Werken bij Artiflex

Geen passende vacature gevonden?

Stuur jouw open sollicitatie naar corporaterecruiter@artiflex.com en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Vragen over werken bij Artiflex?

Onze corporate recruiter geeft graag antwoord op jouw vragen. 

Opleidingsniveau
Uren
Afstand
Consultant bij Artiflex in Deventer
Deventer
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Werken in hartje centrum van Deventer? Dat kan als consultant bij Artiflex. Je wordt de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever. De sectoren waar jij je op richt zijn bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Tijdens de inwerkperiode leer jij onze partners, de markt en Tigris (ons CRM-systeem) goed kennen.
Copywriter bij Artiflex in Doetinchem
Doetinchem
24 uur
HBO
€2200 - €2800
Artiflex is voor deze parttime vacature op zoek naar een copywriter in Doetinchem. Met jouw ijzersterke vacatureteksten help jij mensen op weg naar hun nieuwe baan! Deze functie is zeker ook geschikt voor studenten die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan. Lees de gehele vacature snel door en solliciteer direct.
Recruiter bij Artiflex Tilburg - Junior
Tilburg
40 uur
HBO
€2300 - €2600
Wil jij carrière maken in recruitment? Werkervaring? Dat is niet nodig voor deze vacature van junior recruiter in Tilburg. Wij kijken naar jouw talent, drive en motivatie! Fé, Sophie en Rushe staan in de startblokken om jou wegwijs te maken in de uitzendbranche en alles te vertellen over hun gezellige kantoor.
Recruiter bij Artiflex Tilburg
Tilburg
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Stop maar met zoeken naar de allerleukste vacature van recruiter, want dit is 'm! Kom jij Artiflex Tilburg versterken met jouw talent en ervaring in recruitment? Fé, Sophie en Rushe staan in de startblokken om jou te ontvangen en alles te vertellen over hun gezellige kantoor, klanten en werkzaamheden.
Recruiter bij Artiflex in de regio Breda
Breda
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Vacatures voor recruiters zie je tegenwoordig dagelijks voorbij komen. Echter, niet bij Artiflex in de regio Breda! We zijn nét even anders en hebben een eigen wil. Zoek je een baan in recruitment met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Solliciteer dan direct op deze vacature!
Recruiter bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele en groeiende recruitmentspecialist. Artiflex Drechtsteden in Papendrecht is één van de 15 kantoren door heel Nederland. We dagen je uit om als recruiter elke dag het beste uit jezelf te halen op het gebied van recruitment en uitzenden!
Recruiter bij Artiflex in de regio Rotterdam
Rotterdam
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Wil je alles op alles zetten om die kandidaat aan zijn of haar droombaan te helpen? Herken jij jezelf in de Rotterdamse nuchterheid én gezelligheid? Ga aan de slag in de wereld van recruitment en uitzenden en kom werken bij Artiflex in de regio Rotterdam. Lees de hele vacature en solliciteer direct.
Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2500 - €3500
Bouw jij makkelijk een netwerk óf heb jij al een interessant netwerk? Dan is deze vacature van accountmanager bij Artiflex in Oosterhout zeker iets voor jou! Wil je alles weten over de functie? Lees dan zeker even verder!
Accountmanager bij Artiflex in de regio Breda
Breda
40 uur
HBO
€2500 - €3500
Je gaat als accountmanager in de regio Breda een netwerk bouwen van bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Samen met de recruiter ga je hun openstaande vacatures invullen en vakkrachten helpen aan hun droombaan!
Accountmanager bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Gaat jouw hart sneller kloppen van sales en commercie? Ben je een relatiegerichte accountmanager en ben je op zoek naar een baan met vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vacature bij Artiflex Drechtsteden in de regio Papendrecht.
Accountmanager bij Artiflex in de regio Rotterdam
Rotterdam
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Artiflex is frontrunner op het gebied van recruitment en uitzenden. We barsten (bijna letterlijk) uit onze voegen, lees, zijn flink aan het groeien. Om deze reden zijn we bij Artiflex in de regio Rotterdam op zoek naar versterking in het team; namelijk met een accountmanager! Lees de hele vacature!
Consultant bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3500
We zijn op zoek naar een consultant bij Artiflex in Oosterhout! Jij werft nieuwe vakkrachten voor onze partners en bouwt ons netwerk uit. Het nabellen van sollicitaties, checken van referenties en benaderen van prospects is nog maar een klein onderdeel van jouw to-do lijst!
Consultant bij Artiflex in de regio Breda
Breda
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Dit is 'm! Dé vacature van consultant, zoek dus niet meer verder! Bij Artiflex in de regio Breda gaat Brabantse gezelligheid hand in hand met hard werken en persoonlijke groei. Als consultant word je de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever.
Consultant bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Artiflex is frontrunner op het gebied van recruitment en uitzenden. We barsten (bijna letterlijk) uit onze voegen, lees, zijn flink aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar een consultant op ons kantoor in Papendrecht!
Consultant bij Artiflex in de regio Rotterdam
Rotterdam
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Voor onze vestiging in de regio Rotterdam zijn we op zoek naar een consultant. In deze rol ben je de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever. Bij Artiflex gaat hard werken en persoonlijke groei hand in hand met de Rotterdamse nuchterheid én gezelligheid.
Consultant bij Artiflex Achterhoek in Doetinchem
Doetinchem
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Bij Artiflex in Doetinchem gaat de Achterhoekse nuchterheid én gezelligheid hand in hand met hard werken en persoonlijke groei. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
Recruiter bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Als recruiter in Oosterhout werf je nieuwe vakkrachten voor openstaande vacatures bij onze partners in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Wil je alles weten over deze vacature bij Artiflex Oosterhout? Lees dan zeker even verder!
Recruiter bij Artiflex in Deventer - Junior
Deventer
40 uur
HBO
€2200 - €2600
Wil jij carrière maken in recruitment? Werkervaring? Dat is niet nodig voor deze vacature. Wij kijken naar jouw talent, drive én motivatie! Lees deze vacature van junior recruiter bij Artiflex Deventer snel verder en solliciteer direct!
Recruiter bij Artiflex in Deventer
Deventer
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Kom jij ons team in Deventer versterken met jouw talent en ervaring in recruitment? Jan, Rakoen en Jesper staan in de startblokken om jou te ontmoeten en alles te vertellen over hun gezellige kantoor!
Consultant bij Artiflex Eindhoven
Eindhoven
40 uur
MBO
€2300 - €3300
Artiflex is op zoek naar een consultant voor deze vacature op ons nieuwe kantoor in Eindhoven! Jij werft nieuwe vakkrachten voor de openstaande vacatures bij onze partners. De kandidaten waar jij je op richt zijn met name mensen in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Het nabellen van sollicitaties, het voeren van een sollicitatiegesprekken en het checken van referenties, dit is nog maar een klein onderdeel van jouw to-do lijst!

Wat maakt Artiflex jouw ideale werkgever?

Artiflex is geen klassiek uitzendbureau, maar een recruitmentspecialist dat voorop loopt met data driven recruitment. Werken voor Artiflex betekent werken voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de wereld van recruitment. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!

Ben jij proactief en doe je de belangrijke dingen eerst? Kom dan bij team Artiflex. Uiteraard is het hard werken, maar daarnaast is er ruimte voor persoonlijke groei en vieren we onze successen samen. We zijn een platte organisatie waarin je vrij kunt bewegen en mag werken aan een carrière die groei faciliteert voor zowel Artiflex als jouzelf. 

Over ons