Werken bij Artiflex

Geen passende vacature gevonden?

Stuur jouw open sollicitatie naar corporaterecruiter@artiflex.com en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Vragen over werken bij Artiflex?

Onze corporate recruiter of manager recruitment geeft graag antwoord op jouw vragen. 

Manager recruitment
Bibi van Griensven
Opleidingsniveau
Uren
Afstand
Recruiter Artiflex Deventer - Junior
Deventer
40 uur
MBO niveau 4
€1850 - €2150
Ter uitbreiding van ons team in Deventer zijn wij op zoek naar een recruiter (junior). Weet jij jouw enthousiasme op anderen over te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Content Marketeer bij Artiflex
Papendrecht
16 uur
HBO
€3000 - €3500
Wij zijn super slim en onze recruitment is meer dan sociaal. Kun jij hier een mooi verhaal van maken? Wij zijn op zoek naar een content marketeer die verantwoordelijk wordt voor de contentproductie gericht op onze opdrachtgevers en kandidaten. Jij schrijft blogs, whitepapers, downloads en draagt ideeën aan voor onze social media en mailings.
Accountmanager bij Artiflex Midden-Brabant - Medior/Senior
Oosterhout
40 uur
HBO
€2500 - €3000
Gaat jouw hart sneller kloppen van de sales en commercie? Ben jij een relatiegerichte accountmanager en ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vestiging Artiflex Midden-Brabant in Oosterhout!
Recruiter bij Artiflex Midden-Brabant - Senior
Oosterhout
40 uur
HBO
€2500 - €3000
Vacatures voor recruiters zie je tegenwoordig dagelijks voorbij komen. Echter, niet bij Artiflex. Wij zijn nét even anders en hebben een eigen wil. Kleine kans dat jij deel uit kan maken van ons ontzettend toffe team. Toch proberen? Snel solliciteren!
Recruiter bij Artiflex Achterhoek - Junior
Doetinchem
40 uur
MBO niveau 4
€2200 - €2600
Voor onze vestiging Artiflex Achterhoek in Doetinchem zoeken wij jou! Jij wil een carrière in recruitment en zoekt een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Recruiter bij Artiflex Achterhoek - Senior
Doetinchem
40 uur
HBO
€2600 - €3000
Heb jij ervaring in HR en/of recruitment en zoek je een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou voor onze vestiging Artiflex Achterhoek in Doetinchem.
Accountmanager bij Artiflex Achterhoek - Medior/Senior
Doetinchem
40 uur
HBO
€2600 - €3000
Gaat jouw hart sneller kloppen van de sales en commercie? Ben jij een relatiegerichte accountmanager en ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vestiging Artiflex Achterhoek in Doetinchem!
Recruiter
Harderwijk
40 uur
HBO
€2000 - €2500
Ambitieus, enthousiast en punctueel omschrijven jou als persoon. Draag jij je functie als recruiter uit met trots en ga jij altijd voor de beste match? Dan is deze functie in Harderwijk wellicht iets voor jou!

Wat maakt Artiflex jouw ideale werkgever?

We zijn gedreven, wendbaar, vol lef en een tikkie rebels. 

Dat zijn de ingrediënten van Artiflex. Wij hebben de constante drive om voorop te lopen op het gebied van innovatieve, data driven recruitment oplossingen voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Onder de noemer “poten in de bagger, kop in de cloud” werken wij dagelijks aan dit proces. 

Ben jij proactief en doe je de belangrijke dingen eerst? Kom dan bij team Artiflex. Uiteraard is het hard werken, maar daarnaast is er ruimte voor persoonlijke groei en vieren we onze successen samen. We zijn een platte organisatie waarin je vrij kunt bewegen en mag werken aan een carrière die groei faciliteert voor zowel Artiflex als jouzelf. 

Over ons