Werken bij Artiflex

Geen passende vacature gevonden?

Stuur jouw open sollicitatie naar corporaterecruiter@artiflex.com en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Vragen over werken bij Artiflex?

Onze corporate recruiter geeft graag antwoord op jouw vragen. 

Opleidingsniveau
Uren
Afstand
Salesmanager bij Artiflex Achterhoek in Doetinchem
Doetinchem
40 uur
MBO
€2600 - €3300
Voor onze vacature bij Artiflex Achterhoek in Doetinchem zoeken wij jou! Jij bent commercieel sterk, ziet targets als een uitdaging en bent klaar om onze nieuwe salesmanager te worden!
Copywriter bij Artiflex in Doetinchem
Doetinchem
24 uur
HBO
€2200 - €2800
Artiflex is voor deze parttime vacature op zoek naar een copywriter in Doetinchem. Met jouw ijzersterke vacatureteksten help jij mensen op weg naar hun nieuwe baan! Deze functie is zeker ook geschikt voor studenten die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan. Lees de gehele vacature snel door!
Recruiter bij Artiflex Gorinchem
Gorinchem
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Voor onze vacature van onze vestiging Artiflex Gorinchem zoeken wij jou! Jij hebt ervaring in HR en/of recruitment en zoekt een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Snel solliciteren!
Accountmanager bij Artiflex Gorinchem
Gorinchem
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Voor onze vestiging Artiflex Gorinchem zoeken wij jou! Jouw hart gaat sneller kloppen van sales en commercie. Daarnaast ben jij een relatiegerichte accountmanager die op zoek is naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid! Interesse? Solliciteer dan snel op onze vacature bij Artiflex in Gorinchem.
Accountmanager bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Gaat jouw hart sneller kloppen van sales en commercie? Ben jij een relatiegerichte accountmanager en ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vacature en regiokantoor Artiflex West in Papendrecht!
Recruiter bij Artiflex Harderwijk - Junior
Harderwijk
40 uur
MBO niveau 4
€2100 - €2600
Voor onze vacature bij onze vestiging Artiflex Harderwijk zoeken wij jou! Jij wil een carrière in recruitment en zoekt een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid!
Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Gaat jouw hart sneller kloppen van sales en commercie? Ben jij een relatiegerichte accountmanager en ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vacature en vestiging Artiflex in Oosterhout!
Recruiter bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Vacatures voor recruiters zie je tegenwoordig dagelijks voorbij komen. Echter, niet bij Artiflex Midden-Brabant in Oosterhout. Wij zijn nét even anders en hebben een eigen wil. Heb jij ervaring in HR en/of recruitment en zoek je een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Snel solliciteren!
Recruiter bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3300
Voor onze vacature bij onze vestiging Artiflex Drechtsteden in Papendrecht zoeken wij jou! Jij hebt ervaring in HR en/of recruitment en zoekt een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Solliciteer dan nu!

Wat maakt Artiflex jouw ideale werkgever?

Artiflex is geen klassiek uitzendbureau, maar een recruitmentspecialist dat voorop loopt met data driven recruitment. Werken voor Artiflex betekent werken voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de wereld van recruitment. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!

Ben jij proactief en doe je de belangrijke dingen eerst? Kom dan bij team Artiflex. Uiteraard is het hard werken, maar daarnaast is er ruimte voor persoonlijke groei en vieren we onze successen samen. We zijn een platte organisatie waarin je vrij kunt bewegen en mag werken aan een carrière die groei faciliteert voor zowel Artiflex als jouzelf. 

Over ons