Werken bij Artiflex

Geen passende vacature gevonden?

Stuur jouw open sollicitatie naar corporaterecruiter@artiflex.com en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Vragen over werken bij Artiflex?

Onze corporate recruiter of manager recruitment geeft graag antwoord op jouw vragen. 

Bibi van Griensven
Manager recruitment
Bibi van Griensven
Opleidingsniveau
Uren
Afstand
Accountmanager bij Artiflex regiokantoor West
Papendrecht
40 uur
HBO
€2500 - €3000
Gaat jouw hart sneller kloppen van de sales en commercie? Ben jij een relatiegerichte accountmanager en ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vacature en regiokantoor Artiflex West in Papendrecht!
Recruiter bij Artiflex Harderwijk - Junior
Harderwijk
40 uur
MBO niveau 4
€2000 - €2500
Voor onze vestiging Artiflex Harderwijk zoeken wij jou! Jij wil een carrière in recruitment en zoekt een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Accountmanager bij Artiflex Midden-Brabant
Oosterhout
40 uur
HBO
€2500 - €3000
Gaat jouw hart sneller kloppen van de sales en commercie? Ben jij een relatiegerichte accountmanager en ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vacature en vestiging Artiflex Midden-Brabant in Oosterhout!
Recruiter bij Artiflex Midden-Brabant
Oosterhout
40 uur
HBO
€2500 - €3000
Vacatures voor recruiters zie je tegenwoordig dagelijks voorbij komen. Echter, niet bij Artiflex. Wij zijn nét even anders en hebben een eigen wil. Kleine kans dat jij deel uit kan maken van ons ontzettend toffe team. Snel solliciteren!
Recruiter bij Artiflex regiokantoor West
Papendrecht
40 uur
MBO niveau 4
€2200 - €3000
Heb jij ervaring in HR en/of recruitment en zoek je een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou voor ons regiokantoor West in Papendrecht.

Wat maakt Artiflex jouw ideale werkgever?

We zijn gedreven, wendbaar, vol lef en een tikkie rebels. 

Dat zijn de ingrediënten van Artiflex. Wij hebben de constante drive om voorop te lopen op het gebied van innovatieve, data driven recruitment oplossingen voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Onder de noemer “poten in de bagger, kop in de cloud” werken wij dagelijks aan dit proces. 

Ben jij proactief en doe je de belangrijke dingen eerst? Kom dan bij team Artiflex. Uiteraard is het hard werken, maar daarnaast is er ruimte voor persoonlijke groei en vieren we onze successen samen. We zijn een platte organisatie waarin je vrij kunt bewegen en mag werken aan een carrière die groei faciliteert voor zowel Artiflex als jouzelf. 

Over ons