Kantoor Artiflex Eindhoven

Werken bij Artiflex

Geen passende vacature gevonden?

Stuur jouw open sollicitatie naar corporaterecruiter@artiflex.com en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Vragen over werken bij Artiflex?

Onze corporate recruiter geeft graag antwoord op jouw vragen. 

Opleidingsniveau
Uren
Afstand
Consultant bij Artiflex - Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3500
We zijn op zoek naar een consultant bij Artiflex in Oosterhout! Jij werft nieuwe vakkrachten voor onze partners en bouwt ons netwerk uit. Het nabellen van sollicitaties, checken van referenties en benaderen van prospects is nog maar een klein onderdeel van jouw to-do lijst!
Recruiter bij Artiflex - Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Als recruiter in Oosterhout werf je nieuwe vakkrachten voor openstaande vacatures bij onze partners in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Wil je alles weten over deze vacature bij Artiflex Oosterhout? Lees dan zeker even verder!
Recruiter bij Artiflex - Regio Breda
Breda
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Vacatures voor recruiters zie je tegenwoordig dagelijks voorbij komen. Echter, niet bij Artiflex in de regio Breda! We zijn nét even anders en hebben een eigen wil. Zoek je een baan in recruitment met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Solliciteer dan direct op deze vacature!
Consultant bij Artiflex - Regio Breda
Breda
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Dit is 'm! Dé vacature van consultant, zoek dus niet meer verder! Bij Artiflex in de regio Breda gaat Brabantse gezelligheid hand in hand met hard werken en persoonlijke groei. Als consultant word je de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever.
Consultant bij Artiflex in Den Bosch
Den Bosch
40 uur
HBO
€2400 - €3200
Bij Artiflex in Den Bosch gaat de Brabantse gezelligheid hand in hand met hard werken en persoonlijke groei. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen en je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. En ons kantoor? In de watertoren!
Copywriter bij Artiflex in Doetinchem
Doetinchem
40 uur
HBO
€2200 - €2800
Artiflex is voor deze parttime vacature op zoek naar een copywriter in Doetinchem. Met jouw ijzersterke vacatureteksten help jij mensen op weg naar hun nieuwe baan! Deze functie is zeker ook geschikt voor studenten die op zoek zijn naar een bijbaan. Lees de gehele vacature snel door en solliciteer direct.
Teamleider Backoffice
Gorinchem
40 uur
MBO
€3200 - €3600
Stop maar met zoeken. Dit is ‘m: de allerleukst vacature van teamleider backoffice! Kom jij het backofficeteam in hartje Gorinchem versterken met jouw ervaring op de backoffice en leidinggevende capaciteiten?
Accountmanager
Rotterdam
40 uur
HBO
€2750 - €3450
Wij zoeken een landelijke accountmanager voor deze vacature met als standplaats regio Rotterdam. Dat je een goede verkoper, target- en klantgericht bent en denkt in oplossingen is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt als doel om vooropgestelde targets te behalen in new business en langdurige klantrelaties op te bouwen.
Sales Manager
Papendrecht
40 uur
HBO
€2750 - €3450
In plaats van sales manager, zouden we jouw functie ook kunnen omschrijven als sales representative. Je wordt verantwoordelijk voor het geven van sales info, opvolgen van leads, offertes, orders en leveringen; alles met het doel om new business te creëren en langdurige klantrelaties op te bouwen.
Sales Manager
Rotterdam
40 uur
HBO
€2750 - €3450
Optimaliseren van klantrelaties, bedrijfsbezoeken, inschatten van markt- en klanteninformatie, plaatsen van kandidaten bij opdrachtgevers: je gaat het allemaal doen als sales manager / sales representative in Rotterdam. Lees de hele vacature verder en solliciteer direct.
Consultant bij Artiflex in Deventer
Deventer
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Werken in hartje centrum van Deventer? Dat kan als consultant bij Artiflex. Je wordt de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever. De sectoren waar jij je op richt zijn bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Tijdens de inwerkperiode leer jij onze partners, de markt en Tigris (ons CRM-systeem) goed kennen.
Accountmanager
Papendrecht
40 uur
HBO
€2750 - €3450
Wij zoeken een landelijke accountmanager voor deze vacature met als standplaats Papendrecht. Aan jou de taak om de sales targets te realiseren, de klantentevredenheid nóg hoger te krijgen en een uitstekende service te bieden aan (potentiële) klanten.
Recruiter bij Artiflex Achterhoek in Doetinchem
Doetinchem
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Kom jij Artiflex in Doetinchem versterken met jouw talent en ervaring in recruitment? Artiflex Achterhoek is aan het groeien en we zijn iedere dag bezig met het slimmer maken van recruitment. Onze slogan is dan ook niet voor niets “Superslim en meer dan sociaal recruitment!” #wijzijnartiflex en daar kan jij als recruiter ook onderdeel van worden! Lees de hele vacature en solliciteer direct!
Recruiter bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor een stabiele en groeiende recruitmentspecialist. Artiflex Drechtsteden in Papendrecht is één van de 15 kantoren door heel Nederland. We dagen je uit om als recruiter elke dag het beste uit jezelf te halen op het gebied van recruitment en uitzenden!
Recruiter bij Artiflex in Rotterdam
Rotterdam
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Wil je alles op alles zetten om die kandidaat aan zijn of haar droombaan te helpen? Herken jij jezelf in de Rotterdamse nuchterheid én gezelligheid? Ga aan de slag in de wereld van recruitment en uitzenden en kom werken bij Artiflex in Rotterdam. Lees de hele vacature en solliciteer direct.
Accountmanager bij Artiflex in Oosterhout
Oosterhout
40 uur
HBO
€2500 - €3500
Bouw jij makkelijk een netwerk óf heb jij al een interessant netwerk? Dan is deze vacature van accountmanager bij Artiflex in Oosterhout zeker iets voor jou! Wil je alles weten over de functie? Lees dan zeker even verder!
Accountmanager bij Artiflex in de regio Breda
Breda
40 uur
HBO
€2500 - €3500
Je gaat als accountmanager in de regio Breda een netwerk bouwen van bedrijven in de bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. Samen met de recruiter ga je hun openstaande vacatures invullen en vakkrachten helpen aan hun droombaan!
Accountmanager bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Gaat jouw hart sneller kloppen van sales en commercie? Ben je een relatiegerichte accountmanager en ben je op zoek naar een baan met vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij onze nieuwe accountmanager voor onze vacature bij Artiflex Drechtsteden in de regio Papendrecht.
Accountmanager bij Artiflex in de regio Rotterdam
Rotterdam
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Artiflex is frontrunner op het gebied van recruitment en uitzenden. We barsten (bijna letterlijk) uit onze voegen, lees, zijn flink aan het groeien. Om deze reden zijn we bij Artiflex in de regio Rotterdam op zoek naar versterking in het team; namelijk met een accountmanager! Lees de hele vacature!
Consultant bij Artiflex Drechtsteden in Papendrecht
Papendrecht
40 uur
HBO
€2600 - €3500
Artiflex is frontrunner op het gebied van recruitment en uitzenden. We barsten (bijna letterlijk) uit onze voegen, lees, zijn flink aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar een consultant op ons kantoor in Papendrecht!

Wat maakt Artiflex jouw ideale werkgever?

Artiflex is geen klassiek uitzendbureau, maar een recruitmentspecialist dat voorop loopt met data driven recruitment. Werken voor Artiflex betekent werken voor een stabiele, gezonde en groeiende speler in de wereld van recruitment. Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen!

Ben jij proactief en doe je de belangrijke dingen eerst? Kom dan bij team Artiflex. Uiteraard is het hard werken, maar daarnaast is er ruimte voor persoonlijke groei en vieren we onze successen samen. We zijn een platte organisatie waarin je vrij kunt bewegen en mag werken aan een carrière die groei faciliteert voor zowel Artiflex als jouzelf. 

Over ons