Regiokantoor Midden Nederland

Lorem Ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed finibus fringilla metus, et auctor ipsum commodo et. Maecenas id vulputate lectus. Sed velit justo, dignissim quis vestibulum vitae, accumsan vitae sem. Nam elementum sagittis ligula ac maximus. In lacinia mi ipsum, malesuada tincidunt magna pretium at. Suspendisse ornare purus eget mi interdum, non condimentum diam lacinia. Aliquam odio massa, tincidunt vel risus quis, tincidunt vulputate enim. Integer eros arcu, molestie quis vulputate non, commodo ut nisi. Aenean risus lacus, porta quis placerat semper, pretium a mauris. Sed ornare lobortis ante vitae lacinia. Praesent urna tortor, facilisis eu blandit ut, euismod sodales ex.

Regiokantoor Midden Nederland
Buitendijks 2 3356 LE Papendrecht
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:45 - 17:30

  Ons team

  Human Resource
  Willeke van Middelkoop
  Tech specialist
  Ruud Breedveld
  Oprichter/eigenaar
  Willem Clements
  Manager Operations
  Jeroen van Wijk
  Junior marketeer
  Fabio Braat
  Backoffice specialist
  Sarah van Kalkert

  Onze vacatures

  CV Monteur
  Den Haag
  40 uur
  LTS
  €2600 - €3200
  Betontimmerman
  Bodegraven
  40 uur
  LTS
  €2500 - €3200
  Logistiek medewerker
  Bodegraven
  40 uur
  LTS
  €1750 - €2100
  Operator
  Leiden
  40 uur
  MBO
  €2400 - €3400
  Een operator ben je een belangrijk onderdeel van de fabriek, oftewel een gehele productielijn. Je zorgt ervoor dat jouw proces zo goed mogelijk draait. Je voert kwaliteitscontroles uit, lost storingen op en bouwt regelmatig machines om voor verschillende producten en verpakkingen. Ook stel je netjes storing rapportages op en hou je contact met collega’s in de fabriek. Daarnaast denk je mee aan verbeteringen in de productieomgeving.
  Ervaren dakdekker
  Noord Holland
  40 uur
  MBO
  €2500 - €3000
  Artiflex zoekt een ervaren dakdekker voor onze vacature in regio Noord Holland. Door een verdere uitbreiding is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een gemotiveerde en gedreven dakdekker welke ingezet kan worden als voorman.
  Allround timmerman
  Bodegraven
  40 uur
  MBO
  €2400 - €3200
  Artiflex zoekt een allround timmerman voor onze vacature in Bodegraven. Jij kunt zowel gevel- als aftimmerwerk verrichten, maar ook houtrotreparatie en kozijnvervanging vallen onder jouw vaardigheden. Uiteraard heb je goed technisch inzicht en bij voorkeur kun je ook (licht) loodgieters- en stukadoorwerk uitvoeren. Als je werkt voor Artiflex, werk je voor een ambachtelijke club van vakmensen voor vakmensen. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de bouw, infra, metaal & techniek, weten wij wat er speelt in de markt en wat onze vakmensen belangrijk vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat je op tijd je salaris ontvangt, helpen je aan de benodigde PBM's en functiegerelateerde opleidingen (zoals VCA) kunt behalen. Ook ben je iedere vrijdag vanaf 16:00 welkom op onze borrel.
  Lasser/bankwerker
  Bodegraven
  40 uur
  MBO
  €2000 - €2400
  Een allround lasser/bankwerker voor onze vacature in Bodegraven. Jij hebt ervaring in TIG lassen, MIG/MAG lassen en ook in constructiewerk. Je doet dit bij een uitbreidend bedrijf met verschillende projecten. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk. Ervaring in deze functie is vereist.
  Sloper
  Bodegraven
  40 uur
  MBO
  €1700 - €2300
  Stukadoor
  Bodegraven
  40 uur
  MBO
  €2300 - €2700
  Een stukadoor voor onze vacature in Bodegraven. Zijn de woorden specie, pleister, gipsplaten en strakke muren vanzelfsprekend voor je? Dan ben jij de stukadoor die wij zoeken! Als stukadoor houd je je dagelijks bezig met reparatiewerk, pleisterwerk, raapwerk en schuurwerk. Jij bereidt je werkoppervlak goed voor en zorgt ervoor dat scheuren worden voorzien met gaas. Voorstrijkmiddelen en aanmaken van mortel is een dagelijkse bezigheid van je. Als stukadoor ben je een vakman in het berapen of bepleisteren van oppervlakken. Uitvlakken met een rij en oppervlakten glad maken met je spackmes zijn voor jou een piece of cake.
  Meewerkend voorman groenvoorziening
  Bodegraven
  40 uur
  MBO
  €2000 - €3000
  Wij zijn opzoek naar een enthousiaste meewerkend voorman groenvoorziening. Kun jij goed met verschillende mensen omgaan, geef je niks om een beetje regen en ben jij een harde werker? Dan ben jij dé topper die wij zoeken!
  Bekijk alle vacatures

  Stel een job alert in

  Als er nieuwe vacatures zijn die overeen komen met jouw alert sturen we een mail.

  Stuur een open sollicitatie

  Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

  Naar het formulier