21 jan. 2021

De samenwerking met Indeed voor 2021

Maandag 18 januari hebben we met Indeed gesproken om het jaar 2020 te evalueren en de doelstellingen en verwachtingen voor dit jaar af te stemmen. Artiflex en Indeed gaan de samenwerking verder uitdiepen waarbij er mooie projecten op de rol staan. Voor Artiflex is Indeed een belangrijk platform voor het vinden van goede kandidaten.  

Wat is Indeed?

Indeed is een wereldwijde vacaturesite met elke maand meer dan 250 miljoen unieke bezoekers. Bij Indeed komen werkzoekenden op de eerste plaats. Ze kunnen gratis zoeken naar vacatures, cv's plaatsen en informatie over bedrijven bekijken. Elke dag tonen zij nieuwe kansen aan miljoenen mensen.

De samenwerking tussen Artiflex en Indeed

Dit jaar gaan we weer mooie Virtual Hiring Events organiseren, worden de campagnes geoptimaliseerd en maken ook dit jaar recruiters weer gebruik van Indeed CV. Door het inzetten van deze tool kunnen recruiters cv’s vinden van de juiste vakkrachten. Om deze tool optimaal te blijven gebruiken geeft onze collega Sil, onze superuser van Indeed CV, een interne training aan al onze recruiters.

Benieuwd hoe werkzoekenden Artiflex beoordeelt? Bekijk onze bedrijfspagina op Indeed via deze link