6 mrt. 2020

Fabio en Andy zijn afgelopen maand begonnen met hun stage bij Artiflex. Beide zullen de komende maanden onderzoek doen naar de groeimogelijkheden binnen Artiflex. Dit vraagt natuurlijk om een introductie!

 

Wie zijn jullie?

Fabio: Ik ben Fabio Braat, 20 jaar en kom uit Papendrecht. Ik studeer aan de Hogeschool Rotterdam en volg de opleiding entrepreneurship. Op het moment zit ik in het 3e jaar, helaas moet ik nog een jaar haha!

Andy: Mijn naam is Andy Khoshaba. Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Oud-Beijerland. Op dit moment volg ik de studie creative marketing & sales aan de Hogeschool Rotterdam. Nu bevind ik mij in de afstudeerfase van mijn opleiding. Ik kijk er naar uit om mijn studie af te ronden.

Waarom de keuze om bij Artiflex stage te lopen?

Fabio: Ik ken Artiflex al heel goed, voor mijn stageperiode werkte ik er 2 dagen naast mijn studie. Het werken bij Artiflex beviel mij zo goed dat ik besloot ook stage te gaan lopen bij Artiflex. Hier heb ik geen moment spijt van, bij Artiflex is er namelijk veel ruimte om in vrijheid en met eigen invulling aan projecten te werken. Dit komt ook mijn onderzoek ten goede. De leuke werksfeer binnen het bedrijf was voor mij de doorslaggevende factor om te kiezen voor Artiflex.

Andy: Bij mijn zoektocht naar een passende afstudeerstage kwam ik al gauw bij Artiflex terecht. Dat kwam doordat mijn broer (Thomas) bij Artiflex werkt als salesmanager. Artiflex sprak mij vooral aan, omdat er mooie uitdagingen op het gebied van (online)marketing zijn. 

Wat gaan jullie tijdens de stageperiode precies onderzoeken?

Fabio: Voor mijn opleiding moet ik gedurende de stageperiode onderzoek doen naar groeimogelijkheden binnen het bedrijf. Waarbij er uiteindelijk 3 strategische opties gepresenteerd zullen gaan worden. De gekozen strategische optie zal ik vervolgens in mijn 4e jaar gaan implementeren bij Artiflex.

Andy: Tijdens mijn afstudeerstage ga ik onderzoeken hoe Artiflex haar marketing kan vormgeven, gericht op de doelgroep opdrachtgevers. Een pluspunt van mijn afstudeerstage is dat het niet alleen bij onderzoeken blijft. Ik ga ook daadwerkelijk aan de slag met het testen en realiseren van oplossingen. 

Hoe is de eerste maand stage bevallen?

Fabio: Heel goed, ik heb het uitstekend naar mijn zin. Het voelt niet echt als een stage, ik voel me namelijk echt onderdeel van het team en de tijd vliegt voorbij. Ik heb de eerste maand al veel geleerd en hoop nog veel meer te leren. Het leukste wat me is bijgebleven tijdens de eerste stage maand was het bezoeken van het Werf& bureau recruitment event in Utrecht. Wat was dat gaaf!

Andy: Goed. Er heerst een leuke werksfeer. Ik werk in een inspirerende en uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. De afgelopen tijd ben ik veel over Artiflex te weten gekomen. Ik kijk er naar uit om het bedrijf te helpen om groei te realiseren.