/files/_thumbnail/118/948259ba4489_mombarg_beton_artiflex_bouw_1912x396.jpg

Wie bij Mombarg Beton een voet over de drempel zet, voélt en ziet het: hier wordt effectief, gezamenlijk en met plezier gewerkt.

Een greep uit het betonnen assortiment van Mombarg Beton: kolommen, balken, trappen, bordessen, kelders en casco’s. Hun klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Op hun website staan voorbeelden van prachtige en bekende gebouwen die mede door hun hand tot stand zijn gekomen. Soms leveren ze enkel op verzoek van een aannemer de gevraagde elementen, maar steeds vaker belt een klant hen al in het voorstadium waarbij ze gezamenlijk het hele proces doordenken en uitwerken. Mombarg streeft ernaar zo transparant en innovatief mogelijk te werken.

Frank van der Drift is directeur van Mombarg Beton. Als er één woord is dat Frank omschrijft, dan is dat innovator. De innovatie is door het hele bedrijf te zien en te voelen. Wat kan er innoverend zijn aan beton vraagt u? De prefab betonelementen die Mombarg Beton maakt zijn weinig innovatief. Volgens Frank wordt het zelfs al tientallen jaren op dezelfde manier gedaan. Het proces, van het maken tot het opleveren; daar vindt vooruitstrevende vernieuwing en verbetering plaats. Automatisering is de sleutel in dit proces.

Zeven jaar geleden is Mombarg Beton begonnen met het bouwen van hun eigen ERP- systeem, volledig webbased. Elk bedrijfsproces is nauwkeurig in beeld gebracht. Daarna bespreekt Frank met zijn team een bedrijfsproces en probeert elk facet van het proces zo veel mogelijk te automatiseren. De stap die volgt is het verbeteren van die automatisering. Doordat er wekelijks wijzigingen plaatsvinden in hun ERP-systeem is iedereen hieraan gewend geraakt. Klanten kunnen via het systeem live meekijken in het proces van hun opdracht. Is er een fase afgerond, dan volgt er automatisch een klanttevredenheidsonderzoek. Klachten worden nauwkeurig geregistreerd en daarna goed bekeken. Zo werkt Mombarg Beton eraan om elke dag een beetje beter te worden. De innovatie van Mombarg Beton loont. Het bedrijf groeit. In aantal en in opdrachten. Een groeiend bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe mensen. Wil jij onderdeel zijn van dit groeiende bedrijf? Kijk eens hier voor een goede bedrijfsimpressie en neem contact op met onze recruiter!

Over Mombarg Betonelementen BV

De grote hoge loods van dit betonbedrijf is overzichtelijk ingedeeld. Verdeeld over de loods zie je mannen aan het werk. Wat direct in het oog springt, zijn de zuilen middenin de loods met daarop grote schermen. Daarop zijn details van de lopende opdrachten te zien, verdeeld over de verschillende afdelingen. Zo is er bijvoorbeeld te zien hoeveel vrachtwagens er vandaag uitgaan, hoeveel weken werk het bedrijf heeft, wat er vandaag moet gebeuren, leuke bedrijfsnieuwtjes en nog veel meer. Hierdoor weet iedereen waar de werkdruk ligt en wordt er betrokkenheid gecreëerd tussen de verschillende afdelingen.