Over BRAND Energy & Infrastructure Services

Kom werken in een stoere industriële omgeving! Een unieke wereld die voor jou open gaat. Immers, deze indrukwekkende locaties zijn niet zo maar voor iedereen toegankelijk en bereikbaar, maar voor jou dadelijk wel. Als steigerbouwer, schilder of isolatiemonteur werk je in het team van BRAND aan mooie projecten.

Bij BRAND heb je volop kansen om je te ontwikkelen. BRAND is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf BrandSafway en is met ruim 32.000 werknemers actief in 30 landen. In de Benelux organisatie van BRAND werken zo’n 3.000 professionals. Mogen we jou ook verwelkomen?

Vind de baan die bij je past!

Stel een job alert in

Als er nieuwe vacatures zijn die overeen komen met jouw interesse sturen we een update. Zo ben je altijd op de hoogte op het moment dat je een overstap of nieuwe uitdaging overweegt!

Stuur een open sollicitatie

Als er een passende vacature voorbij komt bellen wij je direct.

Naar het formulier

Leerling isolatiemonteur
Geleen
40 uur
MBO
€1800 - €2500
Als beginnend isolatiemonteur word jij opgeleid tot een echte vakman. Je wordt door een beroepsexpert ingewerkt, waardoor je snel achter de dagelijkse verantwoordelijkheden van een isolatiemonteur komt. Wanneer je er klaar voor bent, ga je zelf aan de slag met het bewerken van plaatmateriaal en het aanbrengen van isolatiemateriaal. Dus ben jij bijvoorbeeld een schoolverlater die van hard werken houdt en een echt vak wil leren? Lees dan snel verder!
Constructie schilder
Geleen
40 uur
Mavo
€1700 - €2500
Als beginnend constructieschilder word jij opgeleid tot een echte vakman. Je wordt door een beroepsexpert ingewerkt, waardoor je snel achter de dagelijkse verantwoordelijkheden van een constructieschilder komt. Wanneer je er klaar voor bent, ga je zelf aan de slag met het stralen, ontroesten, ontvetten en schilderen van constructies. Dus ben jij bijvoorbeeld een schoolverlater die van hard werken houdt en een echt vak wil leren? Lees dan snel verder!
Steigerbouwer
Geleen
40 uur
Mavo
€1700 - €2400
Als beginnend steigermonteur word jij opgeleid tot een echte vakman. Je wordt door een beroepsexpert ingewerkt, waardoor je snel achter de dagelijkse verantwoordelijkheden van een steigerbouwer komt. Wanneer je er klaar voor bent, ga je zelf aan de slag met het monteren en demonteren van steigerconstructies. Dus ben jij bijvoorbeeld een schoolverlater die van hard werken houdt en een echt vak wil leren? Lees dan snel verder!
Bekijk alle vacatures