Aan de slag in de isolatie, ventilatie of koeltechniek?

Via Artiflex kan het! Wij hebben meerdere uitdagende vacatures openstaan in de HVAC branche.

Artiflex is dé partij als het gaat om het vinden van een nieuwe baan in de HVAC. In de isolatiebranche, ventilatiebranche en koeltechniek hebben we diverse vacatures beschikbaar in de functies van bijvoorbeeld (leerling) installatiemonteurs, koeltechnici, aircomonteurs, ventilatiemonteur en isolatiemonteurs. Artiflex gaat samen met jou op zoek naar de passende vacature bij een van onze HVAC bedrijven!

Wat is HVAC?

De afkorting HVAC staat voor Heating (verwarming), Ventilation (ventilatie) and Air conditioning (airconditioning of koeltechniek).

Door middel van een HVAC-installatie kan het klimaat binnen een gebouw geregeld worden. Zoals de Engelse woorden al zeggen kan een HVAC-installatie de warmte, ventilatie en de airconditioning regelen.

Ventilatiemonteur
Isoleerder

Werken in de HVAC

Ervaring in de isolatie, ventilatie of koeltechniek heeft de voorkeur van Artiflex en onze opdrachtgevers. Daarnaast is een opleiding in deze richting op vmbo/mbo niveau een voordeel. Het is echter zo dat als je niet over specifieke ervaring in de HVAC techniek beschikt, je wel kunt solliciteren. Het kan namelijk zijn dat je bijvoorbeeld wilt overstappen vanuit een andere branche. Dan behoort een gegronde combinatie van motivatie en een instapfunctie bij een van de opdrachtgevers tot de mogelijkheden. Uiteraard verstrekken wij PBM's en regelen wij indien passend bij de uitdaging een aanvullende cursus zoals het behalen van een VCA certificaat.

Vaste baan in de HVAC

Artiflex helpt je in de zoektocht naar het vinden van de juiste uitdaging. We gaan met jou in gesprek en bespreken jouw wensen en behoeften. Als wij hiervan een goed beeld hebben, gaan we op zoek naar de juiste vacature in de HVAC. We stellen je voor bij een van onze opdrachtgevers, in dit geval in de HVAC techniek, en laten je op gesprek gaan als ze enthousiast zijn over jouw profiel. We bereiden je goed voor op het gesprek en hopelijk mag je starten! We maken papierwerk in orde, regelen de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en met een goede dosis energie ga jij aan de slag! Is het nodig om een VCA te hebben? Dan kan je deze kosteloos via Artiflex behalen.

Het is ons doel om jou te plaatsen bij een bedrijf in de HVAC dat bij jou past en waar je voor lange tijd aan de slag kan gaan. Je gaat werken via Artiflex, maar bij wederzijdse tevredenheid ga je na deze periode in dienst bij onze opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat jij een vaste baan krijgt!

Isolatiemonteur aan het werk

Vacatures in de HVAC

Heb jij interesse (gekregen) om aan de slag te gaan bij een van onze HVAC bedrijven? Bekijk dan hieronder het vacatureoverzicht. Je vindt functies zoals: installatiemonteur, cv-monteur, monteur HVAC, hulpmonteur, aircomonteur, isolatiemonteur, koelmonteur, monteur luchtkanalen, monteur klimaattechniek, onderhoudsmonteur ventilatietechniek, projectleider, servicemonteur, STEK monteur, en ventilatiemonteur. Interesse om hierin te werken? Solliciteer dan direct en wij nemen gegarandeerd direct contact met je op! Geen passende vacature kunnen vinden? Laat je gegevens achter via dit formulier. Dan gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou!

Hoe kan ik solliciteren?

Bekijk de beschikbare vacatures in de branche HVAC onderaan deze pagina. Je kan via de vacatures direct solliciteren door het contactformulier in te vullen. We kijken er naar uit om met je in contact te komen! Liever meteen contact? Dit kan telefonisch.

Vind de baan die bij je past!

Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Job alert

Wij houden je op de hoogte over de vacatures die jij interessant vind.

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct naar 078 - 641 60 81.

Plan een intakegesprek