Vacatures in Lichtenvoorde en omgeving

Vind een passende baan in Lichtenvoorde 

 

Artiflex werkt samen met de leukste bedrijven in Lichtenvoorde. Bedrijven ontwikkelen zich continu en dat betekent dat er volop vacatures beschikbaar zijn in Lichtenvoorde in verschillende vakgebieden. Als je op zoek bent naar werk in Lichtenvoorde of omgeving dan kun je niet om Artiflex heen. Wij stellen je graag voor aan je nieuwe werkgever. Bekijk hieronder alle interessante vacatures in Lichtenvoorde en omgeving. 

Vind de baan die bij je past!

Branche
Sub-branche
Opleidingsniveau
Salaris
Uren
Werkervaring
Werkuren
Zoek

Job alert

Wij houden je op de hoogte over de vacatures die jij interessant vind.

Geen passende vacature kunnen vinden?

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan die bij je past. Solliciteer via onze Bot Arti of bel direct naar 078 - 641 60 81.

Plan een intakegesprek

Fulltime of parttime vacatures Lichtenvoorde

Bij Artiflex deel je jouw loopbaan in zoals jij het wilt. Daarom hebben we zowel fulltime als parttime vacatures in Lichtenvoorde. We hebben vacatures voor de logistiek, installatie,  lassen, spuiten en schilders. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan óf juist op zoek naar vast werk. Wat je ook wilt, Artiflex helpt je aan de vacature die bij jou past!

De interessantste vacatures in de regio Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde hebben we verschillende vacatures openstaan. Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker binnen een groot logistiek bedrijf, wil jij met je handen werken als spuiter, lasser of als schilder? We komen graag in contact met je om een passende vacature in de regio Lichtenvoorde te bespreken. Heb je helemaal geen ervaring, geen probleem, want ook als leerling kun jij aan de slag in Lichtenvoorde. Ga naar vacatures in Lichtenvoorde

Bekijk alle vacatures

Artiflex helpt je aan de vacature die bij jou past!

Met een team van 5 echte Achterhoekers weet Artiflex Achterhoek iedere dag mensen aan een nieuwe leuke baan te helpen! Bij Artiflex vind je actuele en uitdagende vacatures in de Achterhoek, Liemers en omstreken. Doordat we al jarenlang persoonlijk contact hebben met bedrijven in de techniek, logistiek, metaal en infra kunnen we jou direct voorstellen op een vacature. Na een goed gesprek kun je vaak na een paar dagen al aan de slag bij je nieuwe baan!