Uitzendbureau Harderwijk

Nieuwe franchisnemer bij Artiflex Harderwijk!

3 mrt. 2021

Nieuwe franchisnemer voor Harderwijk

Per 1 maart 2021 hebben we een nieuwe franchisenemer voor Artiflex Harderwijk. Rob van der Spek heeft het stokje overgenomen van Niels Nentjes.

Nieuwe stap voor Niels

Sinds 1 september 2016 was Niels franchisenemer van Artiflex Harderwijk. In een aantal jaren heeft Niels vestiging Harderwijk uitgebouwd tot een succesvolle vestiging met een focus op o.a. (proces)techniek. In 2020 besloot Niels om zijn hart te volgen en besloot dat hij in zijn woonplaats Kampen een nieuw uitzendbedrijf wilde starten. In 2021 is het dan zo ver. Artiflex wenst Niels mooie een nieuwe start toe! 

De wens om te ondernemen

Rob was de eerste collega van Niels in Harderwijk en is nu inmiddels bijna 4 jaar werkzaam voor Artiflex. Zijn wens om ondernemer te worden bestond al een tijdje en in samenwerking met Niels hebben we dit met elkaar weten te realiseren. Per 1 maart is Rob dan ook mede eigenaar van de vestiging. Samen met zijn team dat bestaat uit recruiters Pieter en Myrthe en junior accountmanager Jan Hein, hebben we er het volle vertrouwen in dat zij de vestiging verder weten uit te bouwen.

 

Nieuwe franchise nemer Rob van der Spek