elektromonteur

15 elektromonteurs gezocht!

14 jan. 2021

Vacature uitgelicht

Voor een leuke opdrachtgever in Breda zijn we op zoek naar maar liefst 15 elektromonteurs meet- en regeltechniek! We brengen de vacature dan ook graag bij je onder de aandacht. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Meestal ga je met z’n tweeën op pad. Altijd in een wisselende samenstelling, zodat je het hele team goed leert kennen. Met een perfecte tekening op zak installeer je kabelgoten en leg je bekabeling aan. Een opdrachtgever die wat vraagt sta je netjes te woord. En maak je geen zorgen over opleidingen: wat je nog niet kunt, word je snel geleerd.

Aan de slag voor lange tijd

Dit bedrijf is echt op zoek naar medewerkers die zij voor lange tijd aan hun organisatie kunnen binden. De intentie is dus om na een periode via Artiflex direct in dienst te treden bij hen. Dit is afgelopen december nog gebeurd met een van onze medewerkers, Leroy! Deze monteur beveiligingsinstallaties werkt nog iedere dag met veel plezier!

Natuurlijk krijg je hier ook iets voor terug:

  • Een goede sfeer. Het is hard werken, maar het is altijd gezellig. Als jij laat zien dat je er voor gaat, word je zo opgenomen in het team;

  • Niets te klagen over het salaris en ook de overuren worden netjes uitbetaald;

  • Er worden trainingen en toolboxmeetings gegeven;

  • Jaarlijks 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 ADV);

  • Gereedschap, een telefoon en een bus. Je gaat met goed gereedschap naar de klus;

  • Ze houden wel van een feestje. Iedere vrijdag een borrel (na corona) en 2 keer per jaar een écht goed feestje;

Enthousiast geworden van bovenstaande? Leuk! Solliciteer direct op de vacature via onderstaande link. We zullen dan spoedig contact met je opnemen. Wie weet ga jij wel via Artiflex aan het werk als elektromonteur meet- en regeltechniek!

Klik hier voor de vacature Elektromonteur meet- en regeltechniek

Elektromonteur