Logistiek medewerker

Artiflex biedt perspectief aan werknemers van door corona getroffen sectoren.

4 nov. 2020

Artiflex beidt perspectief aan werknemers van de door corona getroffen sectoren

Het zal je niet ontgaan zijn dat door de coronacrisis het aantal werklozen in Nederland flink is gestegen. Mensen verliezen hun (vaste) baan en moeten op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wellicht zijn die personen al jaren aan het werk geweest en weten nu niet precies wat hun te doen staat. Artiflex speelt hier op in! We gaan in diverse branches op zoek naar mensen die hun baan zijn verloren en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Zo zijn zetten we scherp gerichte social media campagnes op, om werkzoekenden die bijvoorbeeld in de horeca of evenementenbranche werkzaam waren, te laten reageren zodat wij voor hen met enthousiasme op zoek kunnen naar een nieuwe baan. Dit kan een leuke tijdelijke baan zijn zodat je weer terug kunt naar je vorige job zodra mogelijk, of zoeken we juist een baan voor langere tijd. Deze campagnes staan inmiddels live op bijvoorbeeld Facebook en we proberen hiermee door middel van targeting landelijk mensen aan te spreken die behoren tot de branche waarin de meeste ontslagen zijn gevallen.

Met veel enthousiasme kunnen we melden dat de eerste starter uit deze campagne is gestart! Deze kandidaat komt oorspronkelijk uit de evenementenbranche en is gestart bij een van onze opdrachtgevers in de elektrotechniek.