Betonmedewerker

Uitzendbureau voor betonmedewerkers.

Artiflex helpt u bij het vinden van Betonpersoneel!

Als expert in de betonsector begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om goed personeel te hebben. De betonindustrie is een dynamische en veeleisende sector waarin vakmanschap, veiligheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn. Daarom is het vinden van de juiste vakkrachten van groot belang voor een succesvolle bedrijfsvoering.. Het juiste betonpersoneel uit de buurt zal dus van grote waarde zijn voor u. Hiervoor is er altijd een Artiflex kantoor dicht bij u in de buurt.

Wij combineren echt persoonlijk contact met technologie, om voor u de beste  medewerker te vinden. Dit passend bij uw bedrijfscultuur en sfeer. Met meer dan 15 jaar ervaring als uitzendbureau voor personeel, kunnen wij u altijd helpen met het vinden van nieuw personeel.

Met kantoren in en rondom steden als Rotterdam, Harderwijk, Oosterhout, Breda, Doetinchem, Hengelo, Den Bosch en nog meer, zijn wij er zeker van dat we ook bij u in de buurt de juiste betonkrachten kunnen vinden!

Contactpersoon

Business developer

michael sterken

Direct Betonpersoneel nodig? Artiflex staat voor je klaar! Vul makkelijk in 1 minuut onderstaand formulier in, en wij nemen binnen één werkdag contact op met jou!

Heb je direct betonpersoneel nodig? Dat snappen wij!

betonpersoneel , kunnen wij die vinden?

Jazeker! Wij zoeken actief naar vakkrachten in ons uitgebreide netwerk en maken gebruik van diverse wervingskanalen om de juiste kandidaten te bereiken. Vervolgens screenen wij de kandidaten zorgvuldig op basis van hun ervaring, vaardigheden en motivatie.. Aan ons hierna alleen nog de taak tussen al deze sollicitanten de beste match te vinden, maar dat is waar we goed in zijn!

 

Waarom Artiflex als partner voor uw betonpersoneel?

Een van de manieren waarop uitzendbureau Artiflex geschikt personeel kan vinden, is door het aanspreken van latent werkzoekenden. Dit zijn mensen die op dit moment geen actieve zoektocht naar werk hebben, maar wel open staan voor nieuwe kansen. Het aanspreken van deze groep kan voordelen bieden en Artiflex heeft hier ervaring mee.

Ten eerste is het aanspreken van latent werkzoekenden een manier om een breder publiek te bereiken. Niet alle werkzoekenden staan ingeschreven bij uitzendbureaus of zijn actief op zoek naar werk. Door deze groep aan te spreken, vergroot Artiflex de kans om geschikte kandidaten te vinden die anders niet bereikt zouden worden.

Ten tweede is maakt onze jarenlange ervaring maken ons de ideale partner om u te helpen bij het vinden van het juiste personeel voor uw bedrijf. Door onze specifieke kennis van de betonindustrie en ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel en efficiënt geschikte kandidaten voorstellen die voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Er zijn verschillende functies in de betonindustrie waarvoor wij gekwalificeerd personeel kunnen vinden, zoals:

  • Betoncentrale Operator: deze persoon is verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van het productieproces van beton in de betoncentrale. Hij of zij zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheden grondstoffen worden gebruikt om beton te produceren dat voldoet aan de specificaties van de klant.

  • Betonmixer Chauffeur: deze persoon is verantwoordelijk voor het vervoeren van het geproduceerde beton van de betoncentrale naar de bouwplaats. Hij of zij zorgt ervoor dat het beton veilig en op tijd wordt geleverd en dat de kwaliteit van het beton behouden blijft tijdens het transport.

  • Betonpomp Operator: deze persoon is verantwoordelijk voor het bedienen van de betonpomp, die wordt gebruikt om beton op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen te storten. Hij of zij zorgt ervoor dat het beton op de juiste plek wordt gestort en dat de kwaliteit van het beton behouden blijft tijdens het transport.

  • Betonreparateur: deze persoon is verantwoordelijk voor het repareren van beschadigd beton op bouwplaatsen. Hij of zij zorgt ervoor dat beschadigd beton wordt hersteld volgens de juiste specificaties, zodat het beton zijn sterkte en duurzaamheid behoudt.

Ongeacht de functie die u wilt vervullen, bij Artiflex begrijpen we hoe belangrijk het is om het juiste personeel te hebben dat aan uw specifieke eisen voldoet. Onze focus op kwaliteit en veiligheid, in combinatie met onze expertise en ervaring in de betonindustrie, zorgt ervoor dat we in staat zijn om snel en efficiënt gekwalificeerde kandidaten voor te stellen die aan uw behoeften voldoen.

Bij Artiflex zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze klanten te helpen bij het vinden van het juiste personeel voor hun bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een operator voor uw betoncentrale of een betonreparateur voor uw bouwproject, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste betonmedewerker.

Artiflex als partner

 

 

Betonstorter

 

 

 

 

 

Opdrachtgevers die u voor zijn gegaan:

Jos Monden - Martens Kunststoffen

Jos Monden - Martens Kunststoffen

20 maart 2023
Ondanks de krappe arbeidsmarkt kan Artiflex ons voorzien van goed en kundig personeel. De samenwerking verloopt soepel omdat ze weten waar ze over praten en waar onze behoeftes liggen. Een opleiding Operator A of B is natuurlijk mo...
Thijs Kroezen - Mombarg Beton

Thijs Kroezen - Mombarg Beton

14 november 2022
De arbeidsmarkt is erg krap en we zetten onze vacatures ook uit bij andere uitzendbureaus, maar ik merk gewoon dat Artiflex de snelste is. De voorselectie is goed en dat komt omdat Artiflex ons gewoon goed kent en weet wat wij zoek...
Pieter Boogaard - ALKU Groep

Pieter Boogaard - ALKU Groep

18 mei 2022
Via Artiflex werven wij machine operators, afmontage medewerkers en logistiek medewerkers. Er heerst krapte op de arbeidsmarkt en dat merken wij ook, maar door de samenwerking met Artiflex loopt het wel. A...
Bart Otten - Energiewacht

Bart Otten - Energiewacht

6 april 2022
De communicatie met Artiflex verloopt prettig. Ze proberen ons altijd zo goed mogelijk te helpen. Er zijn korte lijntjes, ze denken met ons mee en het team van Artiflex is erg enthousiast. Die positieve energie stralen zij ook uit,...
John Timmermans - Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos

John Timmermans - Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos

6 april 2022
Het is moeilijk om goede jongens in deze branche te vinden, maar bij Artiflex doen ze écht hun best. Ze weten precies waar wij naar op zoek zijn, dat maakt ons samenwerkingsverband zo fijn. Ook de communic...
Martijn Nieuwenhuis - Rensa

Martijn Nieuwenhuis - Rensa

18 januari 2022
De jongens van Artiflex weten heel goed wat er gevraagd wordt. Wij zoeken kandidaten met bepaalde competenties die passen bij onze bedrijfscultuur. De heren weten dat heel goed eigen te maken, ze snappen wie wij zijn en waar wij naar op ...
Ronald Scholten - TIB Lucht- en Milieutechniek B.V.

Ronald Scholten - TIB Lucht- en Milieutechniek B.V.

18 januari 2022
Als jullie een kandidaat voorstellen hebben jullie er ook echt over nagedacht of ze bij ons bedrijf, onze bedrijfscultuur en de gezochte functie passen. Veel uitzendbureaus rammen een cv over de mail omdat het qua opleiding past. Als dez...
Erik van Veelen - Antwan Tuin Totaal

Erik van Veelen - Antwan Tuin Totaal

18 januari 2022
Nadat we ons ideale profiel hadden doorgesproken zijn er meerdere kandidaten aangeboden die door Artiflex zijn geselecteerd. Dit zijn inmiddels fijne nieuwe collega’s!
Finance / HR-manager - Franz Kiel BV

Finance / HR-manager - Franz Kiel BV

18 januari 2022
Artiflex ondersteunt ons al weer enige tijd in het zoeken naar geschikte assemblage en logistieke medewerkers. Ze zijn proactief en komen snel met voorstellen van kandidaten. Het digitale proces werkt erg prettig en de salesmanager beant...
Erik Vos - VOS CRC

Erik Vos - VOS CRC

18 januari 2022
Voor het vinden van geschikte kandidaten technisch reiniger of assistent technisch reiniger kan Vos CRC met vertrouwen steunen op Artiflex. Artiflex kent de arbeidsmarkt als geen ander en slaagt e...

 

Tekort aan betonpersoneel voor bedrijven.

Momenteel zien wij vanuit Artiflex dat er een tekort is aan betonpersoneel in Nederland. Dit tekort heeft een negatieve impact op de werkzaamheden en kan leiden tot vertragingen en hogere kosten.

Als  Artiflex begrijpen wij de uitdagingen die gepaard gaan met het vinden van betonpersoneel. Door onze jarenlange ervaring met grote betonpartijen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben.

Wij zijn  dan ook trots op onze samenwerkingen! Daarbij zijn wij er dan ook zeker van overtuigd dat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste mensen voor uw betonpersoneel vraagstuk!

Laat Artiflex helpen!

 

Recruitment voor productie functies zit in ons DNA

Bent u op zoek naar een ervaren of startende betonmedewerker? Dan helpen wij u daar graag mee. Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vinden en verbinden van het juiste personeel  aan verschillende bedrijven. Dit kunnen wij ook voor uw organisatie uit handen nemen.

Laat het recruiten aan ons over

Wij vinden en verbinden het juiste personeel! De kandidaat komt hierdoor op de goede plek terecht. Door slimme oplossingen voor data en technologie in te zetten, kunnen wij kandidaten sneller en beter vinden. En door middel van slimme wervingscampagnes spreken we de juiste kandidaten aan. Hiernaast beschikken wij over een zeer geavanceerde database met een verscheidenheid aan profielen van geschikte medewerkers. Naast het vinden van het juiste personeel, verbinden wij kandidaten door slimme oplossingen beter aan de juiste opdrachtgever. Onze belofte: wij zorgen voor het beste recruitment, zodat u zich kan focussen op uw core business!

Onze diensten voor werkgevers

Of u nu tijdelijke of langdurige versterking nodig heeft, wij hebben altijd een oplossing voor u. U kunt Artiflex inzetten voor het vinden van zowel flexibel, als vast  personeel. Wij werken op basis van van uitzenden, maar werving en selectie is ook bespreekbaar.

 

  • Uitzenden: Tijdelijk extra vakkrachten nodig? Of bent u op zoek naar een vakkracht voor de lange termijn? Bij uitzenden stellen wij de vakkracht op korte of lange termijn aan u ter beschikking. Het inhuren van een geschikte betonmedewerker op uitzendbasis is een prima oplossing als u niet te maken wilt krijgen met een hoop juridische en administratieve verplichtingen.
  • Werving en selectie: Werving en selectie is een geschikte oplossing indien u op zoek bent naar operators, die u zelf in dienst wilt nemen. Bij werving en selectie gaan wij op zoek naar het juiste personeel voor u. Onze expertise en netwerk wordt ingezet om de juiste kandidaat voor u te vinden. 
Steller

Slimmer, beter & sneller betonpersoneel werven met onze recruitment technologie! #wijzijnartiflex

VCU gecertificeerd 

Werken in branches als bouw, techniek, productie, logistiek, metaal en infra brengt extra veiligheids- en gezondheidsrisico’s met zich mee. Die nemen we serieus, dus zijn we VCU-gecertificeerd. Niet meer dan logisch. Want de veiligheid en gezondheid van onze uitzendkrachten staat altijd voorop. 

 

 

 

 

Logo artiflex