montagemedewerker

Openstaande functie in de technische productie? Wij vinden de juiste kandidaat voor jouw vacature

De vraag naar personeel in de technische productie stijgt. Als productiebedrijf ben je dus niet als enige op zoek naar geschikte kandidaten voor deze brede en veelzijdige branche. Zoek je inpakmedewerkers, proces- en machine operators, of juist teamleiders en -managers die een bepaald productieproces in goede banen leiden? We vullen al deze vacatures in, van betonindustrie tot aan kunststofproductie. Maar waar voldoet de ideale kandidaat volgens ons eigenlijk aan? En hoe vinden wij die ideale match voor jouw productiebedrijf? Je leest het hier!

De ideale kandidaat in de technische productie: wie is dat?

Waar voor ons de ideale kandidaat aan moet voldoen, verschilt sterk per functie en per type technisch productiebedrijf. Wel kunnen we hier in het algemeen iets over zeggen. De voor ons ideale kandidaat:

  • steekt graag zijn handen uit de mouwen;
  • kan werken in teamverband;
  • staat open voor onregelmatige werktijden en ploegendiensten;
  • kan goed omgaan met deadlines.

Met deze eigenschappen ben je er zeker van dat je een goede nieuwe medewerker in huis haalt. Daarom selecteren we onze kandidaten hier altijd op. Uiteraard zorgen we daarbij altijd dat zij de juiste certificaten hebben en stellen wij ze op de hoogte van de veiligheidseisen die gelden voor de desbetreffende functie.

kozijnen-productie

Wij vullen jouw vacature in 3 stappen in

Maar hoe vullen wij onze vacatures nu in? Dat doen we door verder te kijken, met drie vragen. Deze vragen samen invullen zorgt voor een succesvolle plaatsing.

1. Wat heeft jouw organisatie nodig?

We kijken niet alleen naar de vraag, maar gaan op zoek naar wat jij nodig hebt om jouw productieproces te verbeteren. Waar moet de ideale kandidaat aan voldoen? Welke werkzaamheden gaat deze kandidaat uitvoeren? We vragen door met als doel om de kandidaat te vinden die écht bij jouw functie en organisatie past. Door onze ervaring begrijpen we wat je zoekt en kunnen we snel schakelen. Hierbij houden we wel van een uitdaging. Van moeilijk in te vullen functies tot lastige eisen aan de kandidaat: we denken altijd in mogelijkheden.

2. Naar wie ben je op zoek?

Een tweede belangrijke vraag is: Wat voor type kandidaat zoek je? En is dit ook echt het type dat bij deze functie past? En als het antwoord ‘ja’ is: past deze persoon dan ook bij de cultuur van jullie bedrijf? Wij zoeken alleen naar de beste match voor jouw productiebedrijf, we nemen daarom tijd om goed onderzoek te doen naar de kandidaten. Want dat cv, dat geloven we wel. Om een mogelijk geschikte kandidaat te vinden, kijken we daarom ook naar wat ze naast hun werk leuk vinden. Krijg jij een nieuwe medewerker die niet alleen zijn werk goed doet, maar ook een type dat aansluit bij jouw team en die in de pauze prima mee kan praten. Zo’n persoon maakt jouw werkplek namelijk net een stukje mooier. En: dikke kans dat hij nog wel even blijft hangen!

3. Wat kun jij een kandidaat bieden?

Tot slot kijken we niet alleen naar vraag, maar ook naar aanbod. Wat doe jij als werkgever om deze nieuwe medewerker écht aan je te binden? En hoe zorg je voor een succesvolle eerste ontmoeting en onboarding? Het kan bijvoorbeeld zijn dat we je adviseren om aanvullende scholing aan de kandidaten aan te bieden. Zo zorg je namelijk voor een nóg betere match. Bied je dit aan, dan ga je merken dat je nieuwe medewerkers makkelijker voor een langere periode aan jouw organisatie bindt.

inspectie_productie

Jouw technische productie vacatures in goede handen

Welke openstaande vacatures heeft jouw technische productiebedrijf? Wat jullie vraag ook is, Artiflex gaat op zoek naar de geschikte kandidaat die écht bij jouw organisatie past. Door onze jarenlange ervaring in onder andere de bouw en techniek weten we de juiste match te maken. Kies je ook voor een prettige en duurzame samenwerking met ons? Dan komen we regelmatig bij je langs, zodat we op tijd kunnen inhaken op ontwikkelingen in jouw organisatie.

Artifex vindt de juiste match! 

Ben jij op zoek naar een goede kandidaat in de technische productie? Het vinden van de juiste match is onze expertise. We kunnen jouw gehele sollicitatieproces uit handen nemen. Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op of dien een aanvraag in via onze website

Welke recruitment uitdaging heb jij voor ons?

Elke dag slimmer werven in een online arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is, dat is onze ambitie. Wij zijn ervan overtuigd dat talent floreert op de juiste plek. Wij geloven dat het bij elkaar brengen van deze twee elementen essentieel is voor de groei van elk bedrijf.

Personeel aanvragen

Ben je op zoek naar personeel? Wij vinden de juist match voor jouw organisatie, op skills, motivatie én karakter. We combineren écht persoonlijk contact met technologie, om voor jou snel de beste kandidaten te vinden. 

Meld je vacature bij ons aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op om de vacature door te nemen.

Uitzicht op een vast contract
Vanaf dag 1 Stipp Pluspensioen
Beoordeling van een 9,2/10
Werk bij jou in de buurt
Binnen 1 werkdag reactie
2654 vacatures voor jou

Relevante
Artikelen